Apple ar putea reduce pretul tabletei iPad

Marti, 09 Februarie 2010, ora 15:07
1651 citiri
Apple ar putea reduce pretul tabletei iPad

Chiar daca tableta iPad costa doar 500 de dolari, e posibil ca Apple sa o mai ieftineasca daca vanzarile nu sunt satisfacatoare. Anuntul a fost facut de un analist Credit Suisse care s-a intalnit cu mai multi directori ai companiei.

Dupa o intalnire cu Peter Oppenheimer, Eddy Cue si Ron Johnson, analistul Bill Shope de la Credit Suisse le-ar fi trimis o nota clientilor in care afirma ca Apple va sta cu ochii pe vanzarile tabletei si va lua decizii cu privire la pret, informeaza Wired.

O astfel de ieftinire a mai fost practicata de Apple si in trecut.

Primul model de iPhone a fost lansat in iunie 2007 la pretul de 600 de dolari, dar dupa doar doua luni acesta a fost ieftinit cu 200 de dolari.

Analistii de pe Wall Street anticipeaza ca Apple va vinde intre un milion si cinci milioane de tablete iPad in primul an de la lansare.

Pentru ca e vorba de o noua categorie de gadget-uri, vanzarile ar putea sa creasca mai lent la inceput, dar pretul de 500 de dolari ii va atrage cu siguranta pe utilizatorii de iPhone sau iPod, mai cred analistii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Apple se pregătește să anunțe cel mai puternic procesor al companiei: M4
Apple se pregătește să anunțe cel mai puternic procesor al companiei: M4
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de procesoare, seria M4, destinată să echipeze viitoarele modele de MacBook și computere Mac, conform ultimelor informații. Noile cipuri...
#apple, #ipad, #pret, #reducere , #stiri Apple