Apple a vandut peste un milion de telefoane iPhone 3GS

Luni, 22 Iunie 2009, ora 18:49
2367 citiri
Apple a vandut peste un milion de telefoane iPhone 3GS

Apple Inc. a anuntat luni ca a vandut peste un milion de unitati din cel mai nou model de telefon mobil produs de companie, iPhone 3GS, in primele trei zile de la lansare, a anuntat luni compania, citata de Reuters, potrivit NewsIn.

Anuntul a dus la aprecierea titlurilor Apple cu aproximativ 1%, dupa ce actiunile se depreciasera initial cu 1%, odata cu publicarea unui articol in cursul weekendului, conform caruia directorul executiv al Apple, Steve Jobs, ar fi efectuat un transplant de ficat in urma cu doua luni.

Apple nu a dorit sa comenteze aceasta informatie, precizand doar ca se asteapta ca Jobs sa revina la munca pana la sfarsitul lunii, informeaza Reuters.

Jobs, ce a supravietuit cancerului pancreatic, este vazut ca principala forta in dezvoltarea produselor iPod, iPhone si a altor produse emblematice pentru compania Apple. Acesta a intrat in concediu medical in ianuarie, dupa ce a descoperit ca problemele sale de sanatate sunt "mai complexe" decat credea initial.

Noua versiune de software iPhone 3.0 a fost descarcata de sase milioane clienti in primele cinci zile de la lansare, a anuntat Apple intr-un comunicat emis luni.

Modelul iPhone 3GS, ce ofera viteze mai mari, o durata de viata mai indelungata a bateriei si posibilitatea de a face filme, a fost lansat la sfarsitul saptamanii trecute.

Profitul si vanzarile Apple din primul trimestru fiscal au depasit estimarile analistilor, in conditiile in care SUA s-au confruntat cu cel mai slab sezon de cumparaturi din ultimii 40 de ani, din cauza crizei economice globale.

Profitul net din primul trimestru fiscal a urcat cu 1,5%, la 1,61 miliarde dolari, sau 1,78 dolari/actiune, a anuntat compania. De asemenea, vanzarile au crescut cu 5,8%, la 10,2 miliarde dolari, in intervalul incheiat in decembrie. 

Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
#3g, #apple, #iphone, #telefoane, #unitati , #stiri Apple