Apple a dat in judecata Samsung

Vineri, 24 Iunie 2011, ora 23:15
1174 citiri
Apple a dat in judecata Samsung

Apple a dat in judecata Samsung Electronics in Coreea de Sud, escaladand o disputa referitoare la designurile si tehnologiile folosite la cele mai vandute telefoane mobile ale celor doua companii, transmite Bloomberg. 

Producatorul iPhone a depus o reclamatie impotriva Samsung la un tribunal din Seul, pe 22 iunie, potrivit site-ului institutiei, unde nu sunt precizate alte detalii.

Site-ul MoneyToday a relatat ca Apple acuza Samsung ca smartphone-ul Galaxy S copiaza designul iPhone 3.

Disputa a inceput in aprilie, cand Apple a dat in judecata Samsung in Statele Unite, sustinand ca produsele Galaxy imita designul si tehnologiile folosite la iPad si iPhone.

Samsung, care furnizeaza Apple cipuri de memorie, a reactionat cu procese la Seoul, Tokyo, Manheim (Germania) si Statele Unite. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Apple se pregătește să anunțe cel mai puternic procesor al companiei: M4
Apple se pregătește să anunțe cel mai puternic procesor al companiei: M4
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de procesoare, seria M4, destinată să echipeze viitoarele modele de MacBook și computere Mac, conform ultimelor informații. Noile cipuri...
#apple, #samsung, #iphone , #stiri Apple