Alibaba, dispusa sa colaboreze cu Apple in segmentul platilor mobile

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 14:30
1380 citiri
Alibaba, dispusa sa colaboreze cu Apple in segmentul platilor mobile
Sursa foto: Reuters

Presedintele executiv al Alibaba Group Holdings, Jack Ma, a anuntat ca este deschis sa colaboreze cu Apple in segmentul serviciilor de plati mobile.

Alibaba are deja serviciul de plata Alipay, cel mai dezvoltat din China, in timp ce Apple a lansat abia luna trecuta propria versiune a "portofelului" mobil, care este disponibil, deocamdata, numai pentru poesorii de iPhone 6, scrie Reuters.

"Sper sa putem colabora", a spus Ma in cadrul conferintei Wall Street Journal Digital Live.

Ma intentioneaza sa poarte discutii in cursul acestei saptamani cu mai multe studiouri din Hollywood, pentru furnizarea de continut.

"Sunt aici in cautare de parteneri", a spus presedintele Alibabab, adaugand ca tara sa, China, ar putea deveni cea mai mare piata a filmelor.

Alibaba, care are mai multe comenzi decat Amazon si eBay la un loc, nu are o prezenta importanta pe piata online din SUA.

Ma a spus ca vrea sa vanda produse americane si europene in China, inversand fluxul de bunuri din ultimii 10-15 ani. Alibaba a cumparat cateva mici firme din SUA, cum ar fi retailerul online 11Main, iar Ma a anuntat ca va continua sa investeasca in SUA.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Alibaba apple, #alipay apple pay, #ma apple , #stiri Apple