Oficial Apple: Scopul nostru nu este sa facem bani

Luni, 30 Iulie 2012, ora 19:23
1491 citiri
Oficial Apple: Scopul nostru nu este sa facem bani

Obiectivul Apple, cea mai valoroasa companie din lume, cu rezerve de lichiditati de peste 117 miliarde de dolari, nu este de a face bani, a declarat seful de design al companiei, Sir Jonathan Ive, pentru cotidianul The Telegraph, citat de MarketWatch.

Apple este cea mai valoroasa companie din lume, cu o capitalizare de 556 miliarde de dolari.

Ive, cu o avere personala de 130 milioane de dolari, a primit titlul de Sir din partea monarhiei britanice "pentru servicii aduse design-ului si activitatii de antreprenoriat".

"Scopul nostru nu este sa facem bani. In mod cert scopul nostru la Apple nu este de a face bani. Poate suna un pic frivol, dar este adevarul. Obiectivul nostru si ceea ce ne entuziasmeaza este sa incercam sa facem produse foarte bune. Consideram ca daca avem succes oamenilor le vor placea, iar daca suntem competenti operational vom genera venituri, dar suntem foarte clari in privinta scopului", a spus Ive, creditat cu design-ul iPhone si iPad la Apple.

Apple, profit sub asteptari: Vanzari puternice pentru iPad in trimestrul trei.

Apple are o capacitate foarte buna de a spune "Nu" produselor care sunt doar bune si nu foarte bune, a afirmat Ive.

Traiectoria de crestere a Apple a incetinit in ultimul trimesttru, dar compania fondata de Steve Jobs a livrat o crestere de 21% a profitului, la 8,8 miliarde de dolari. Vanzarile au crescut cu aproape un sfert, la 35 miliarde de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Apple vanzari telefoane, #Apple cifra afaceri , #Profit