Steve Jobs "vorbeste" colectionarilor. Calculatoare cu citatele sale, scoase la licitatie

Joi, 11 Octombrie 2012, ora 07:12
4099 citiri
Steve Jobs "vorbeste" colectionarilor. Calculatoare cu citatele sale, scoase la licitatie

Apple organizeaza o licitatie in scopuri caritabile pentru a marca implinirea unui an de la moartea lui Steve Jobs. In cadrul acestei licitatii va fi scoasa la vanzare o editie limitata de calculatoare portabile MacBook Pro.

Unul dintre cele trei calculatoare scoase la licitatie, cu un hard drive de 750 GB si ecran Retina, are un logo Apple modificat, potrivit Luxuo.

Logo-ul a fost creat de artistul Jonathan Makin din Hong Kong si incorporeaza profilul lui Steve Jobs in locul imaginii consacrate.

Partea de dedesubt a computerului a fost gravata cu laser, avand unul dintre citatele cele mai inspirate ale vizionarului Steva Jobs: "Atunci cand cresti, tinzi sa ti se spuna ca lumea este asa cum este si ca viata ta inseamna sa traiesti pur si simplu in aceasta lume, asa ca incerci sa nu te lovesti prea tare de ziduri, sa ai o familie frumoasa, sa te distrezi si sa economisesti cativa bani.

Aceasta este o viata foarte limitata. Viata poate fi mult mai larga, odata ce descoperi un fapt simplu, si anume ca tot ceea ce se afla in jurul tau si numesti viata a fost creat de oameni care nu au fost mai destepti ca tine.

Si poti sa schimbi acest lucru, poti sa-l influentezi, poti sa iti construiesti propriile lucruri de care alti oameni se pot folosi. Din momentul in care inveti acest lucru, nu vei mai fi niciodata la fel".

Calculatorul are un pret de pornire de 9.500 de euro, iar organizatia este organizata de eBid.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#steve jobs, #steve jobs apple, #omagiu Steve Jobs, #calculatoare Apple, #MacBook Pro licitatie Apple, #calculatoare Apple licitatie , #Management