Noul director de retail de la Apple, "incurajat" cu un pachet de actiuni de 68 milioane de dolari

Marti, 06 Mai 2014, ora 09:59
2807 citiri
Noul director de retail de la Apple, "incurajat" cu un pachet de actiuni de 68 milioane de dolari
Sursa foto: Bloomberg

Apple i-a acordat noului director al diviziei de retail, Angela Ahrendts, un pachet de actiuni a caror valoare se ridica la peste 68 de milioane de dolari, continuand politica de plati generoase acordate managerilor.

Pachetul de actiuni numara 113.334 de titluri, iar luand in calcul pretul de inchidere al actiunile Apple, respectiv 600,96 dolari, acestea ar valora circa 68,1 milioane de dolari, conform Bloomberg.

Apple acorda astfel de recompense generoase executivilor de mai multi ani in incercarea de a-i pastra. Ahrendts a fost, anterior, director executiv al companiei Burberry Group, iar in luna octombrie a fost numita la conducerea diviziei de retail a Apple, unde sunt are in responsabilitate peste 400 de magazine, precum si pe cel online. Angela Ahrendts este singura femeie din managementul superior al Apple.

La Burberry, Ahrendts a reusit sa majoreze vanzarile companiei de peste doua ori si a "intinerit" marca prin extinderea prezentei in China, precum si prin adoptarea prezentei in retelele de social media.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Apple actiuni, #apple management, #apple Ahrendts , #Management