Apple implineste 36 de ani: Vezi cele mai de succes reclame din istoria sa

Duminica, 01 Aprilie 2012, ora 16:31
2988 citiri
Apple implineste 36 de ani: Vezi cele mai de succes reclame din istoria sa

Apple sarbatoreste, duminica, 36 de ani de la infiintarea companiei. Chiar daca Steve Jobs s-a stins din viata in luna octombrie 2011 si multi au prezis prabusirea imperiului Apple, compania o duce mai bine ca niciodata, valoarea actiunilor depasind pragul de 600 de dolari.

Apple a fost parintele erei PC-urilor pentru consumatori, compania reusind ulterior sa redefineasca computerele cu ajutorul iPhone si iPad. Ultimii 15 ani din viata companiei au fost cu adevarati revolutionari.

Cea mai mare incercare cu are s-a confruntat Apple in cei 36 de existenta a fost chiar decesul fondatorului ei: Steve Jobs. Atunci oamenii din lumea intreaga s-au intrebat ce se va intampla cu actiunile companiei, ce fel de CEO va fi Tim Cook, daca popularitatea companiei va scadea.

Iata ca la cateva luni de la tragicul eveniment, cand compania Apple implineste 36 de ani, lucrurile stau mai bine ca niciodata. Actiunile Apple au atins pentru prima data pragul de 600 de dolari, in aceasta luna, la scurt timp dupa lansarea celei de-a treia generatii a iPad pe pietele asiatice, tableta fiind intampinata, in tari ca Australia si Hong Kong, cu cozi de sute de persoane.

Noul iPad nu a mai fost propus pietei ca un produs revolutionar, asa cum fusesera prezentate celelate doua generatii, ci ca o evolutie fireasca a modelului, cu procesor mai puternic, ecran cu o mai buna rezolutie si calitate a imaginii si o camera digitala mai performanta.

TOP-ul celor mai de succes virale Apple

Cu ocazia aniversarii, Unruly Media a facut un TOP cu cele mai de succes virale spoturi publicitare ale companiei Apple, iar rezultatele sunt surprinzatoare, scrie BusinessInsider. Iata care sunt cele mai "impartasite" cinci reclame ale companiei Apple:

5. 1984 - 148,105 Shares

4. Lansarea iPhone 4S - 295,008 Shares

3. Think Different - 326,595 Shares

2. Lansarea Siri pe iPhone 4S - 456,452 Shares

1. Lansarea iOS 5 - 799,947 Shares

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#reclame Apple, #aniversare Apple, #reclame de succes Apple, #virale Apple , #Management