Viitorul Steve Jobs are 12 ani: creeaza aplicatii pentru iPad si iPhone

Miercuri, 16 Noiembrie 2011, ora 20:30
2234 citiri
Viitorul Steve Jobs are 12 ani: creeaza aplicatii pentru iPad si iPhone

Thomas Suarez, un baiat de 12 ani din Los Angeles a fost catalogat de presa internationala drept "viitorul Steve Jobs", in urma unei prezentari tinute de acesta la evenimentul TedX Manhattan Beach.

Desi are numai 12 ani, baietelul a creat deja cateva aplicatii pentru iPad, iTouch si iPhone, care pot fi achizitionate de pe iTunes.

Printre aplicatiile create se numara "Earth Fortune", o aplicatie unde culoarea planetei se schimba in functie de ce-ti rezerva astrele pentru ziua respectiva si "Bustin Jieber", o aplicatie pentru cei carora nu le place Justin Bieber, lansata anul trecut inainte de sarbatori, scrie Realitatea.net.

In prezentarea sa, Thomas Suarez sustine ca multor copii le place sa se joace, dar mai nou acestia sunt atrasi in arta realizarii jocurilor, insa multi nu stiu de unde sa invete cum sa programeze jocuri sau cum sa creeze aplicatii.

In ceea ce-l priveste pe "viitorul Steve Jobs", acesta a invatat diverse limbaje de programare, precum Java, pana cand s-a lansat iPhone si kitul sau de dezvoltare de aplicatii, pe care baietelul l-a luat in serios.

Micul Thomas s-a declarat inspirat de Steve Jobs, mentionand ca a creat chiar un club Apple la scoala, sponsorizat de unul din profesorii sai, unde membrii clubului se intalnesc si vin cu idei de aplicatii pe care le discuta. Mai mult decat atat, membrii clubului Apple cer feedback de la profesorii lor pentru a afla ce fel de aplicatii si-ar dori oamenii.

Odata cu lansarea iPhone si a kitului de creare de aplicatii, acesta a invatat sa faca asta. Si-a convins parintii sa-i puna aplicatia lui pe App Store pentru 100 de dolari.

#viitorul Steve Jobs, #aplicatii iphone, #thomas suarez steve jobs , #Investitii