Detinatorii de terminale Apple pot face comparaturi online la Fashion Days

Luni, 09 Septembrie 2013, ora 14:24
2013 citiri
Detinatorii de terminale Apple pot face comparaturi online la Fashion Days
Fashion Days a lansat o aplicatie pentru cumparaturi de pe terminale pple

Fashion Days, retailer online pe segmentul fashion & lifestyle in Romania si in Europa Centrala si de Est, a lansat o aplicatie mobila care permite plata cu cardul pentru utilizatorii de dispozitive mobile Apple.

Pentru aceasta aplicatie, Fashion Days a extins colaborarea cu PayU, principalul integrator de plati online din Romania, ambele companii facand parte din grupul Naspers. Aceasta intervine dupa ce, in urma cu patru luni, Fashion Days a lansat prima versiune a aplicatiei, prin intermediul careia utilizatorii pot plasa comanda pentru obiectele preferate.

Prima versiune a aplicatiei a avut peste 50.000 de descarcari

"In patru luni de la lansarea primei versiuni a aplicatiei am inregistrat peste 50.000 de descarcari. Acest lucru demonstreaza ca achizitiile online sunt in plina expansiune. In acest moment, mai mult de 15% din totalul comenzilor Fashion Days plasate in Romania provin din aplicatie, un procent ce subliniaza dorinta romanilor de a se bucura de mobilitate cand vine vorba de shopping", a declarat Cristina Popa, Country Manager Fashion Days Romania.

Succesul acestei aplicatii a determinat Fashin Days sa continue sa se dezvoltam in aceasta directie.

Prima versiune a aplicatiei fost pentru cateva saptamani la rand in topul celor mai descarcate aplicatii din Romania din categoria "Lifestyle".

Articolele de fashion, printre cele mai vandute prin online

In Romania, 37% din vanzarile online de retail efectuate prin sistemul PayU de pe mobil sunt pentru articole de fashion.

In Romania, numarul utilizatorilor care acceseaza internetul de pe mobil a crescut cu 60% in ultimul an, conform datelor PayU. In plus, peste 40% dintre utilizatorii care detin smartphone-uri folosesc sistemul de operare iOS. Interesul romanilor pentru mobilitate este demonstrat si de faptul ca 60% dintre acestia utilizeaza zilnic smartphone-ul pentru a cauta informatii.

Cum se fac comenzile de pe dispozitivele mobile

Pentru a putea incheia tranzactia direct de pe dispozitivele mobile, utilizatorii trebuie sa faca un update al aplicatiei instalate pe telefon, in cazul in au descarcat deja versiunea anterioara. Procesul de comanda se realizeaza in 4 pasi, iar plata cu cardul se efectueaza in interiorul aplicatiei, in deplina siguranta prin intermediul unui formular PayU securizat.

Cine este Fashion Days

Fashion Days este un club privat de shopping online, prezent in Romania si in Cehia, Bulgaria, Ungaria, Slovenia, Slovacia, Polonia si Romania, numarand peste patru milioane de membri .

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Fashion Days, #magazin online, #aplicatii Apple, #Fashion Days Apple , #Investitii