Adobe actualizează Acrobat și Reader cu inteligență artificială. Ce procese vor fi automatizate

Marti, 18 Iunie 2024, ora 15:46
83 citiri
Adobe actualizează Acrobat și Reader cu inteligență artificială. Ce procese vor fi automatizate
FOTO GSMArena

În urma integrării inteligenței artificiale în Premiere Pro, Adobe a anunțat pe 17 iunie actualizarea cu AI a Adobe Acrobat și Reader. În perioada 18 iunie – 28 iunie 2024, Adobe oferă acces gratuit și complet la funcțiile Acrobat AI Assistant.

După această perioadă, utilizatorii vor avea opțiunea de a achiziționa un abonament add-on pentru Asistentul AI, cu prețuri începând de la 4,99 dolari pe lună, disponibil până pe 4 septembrie. Începând cu 18 iunie 2024, toți utilizatorii individuali Acrobat Standard și Pro vor primi 250 de credite generative pe lună, fără costuri suplimentare, pentru a utiliza funcțiile Edit Image și Generate Image.

Funcții noi în Adobe Acrobat și Reader

Utilizatorii vor putea crea și edita imagini direct în PDF-uri, folosind Adobe Firefly, o suită de instrumente AI generative dezvoltate de Adobe și integrate în Creative Cloud. Firefly este antrenat să recunoască legătura dintre text și imagini, permițând generarea de imagini, grafică și text prin cereri scrise.

Funcții noi pentru imagini

Editare Imagine: Utilizatorii pot folosi instrumente intuitive precum Generative Fill, Remove Background, Erase și Crop pentru a adăuga, elimina și îmbunătăți imagini.

Generare Imagine: Permite utilizatorilor să adauge imagini noi în PDF-uri, ajustând dimensiunea și stilul acestora.

Caracteristici Acrobat AI Assistant

Informații din Documente Multiple: Identificarea rapidă a temelor cheie, tendințelor și relațiilor dintr-un grup de documente selectate, sintetizând informațiile pentru a crea conținut impactant.

Transcrieri Îmbunătățite ale Întâlnirilor: Înregistrarea ședințelor, analizarea conținutului și generarea automată de rezumate ale principalelor subiecte, puncte cheie și acțiuni de urmat.

Funcțiile Asistentului AI din Acrobat și integrarea Adobe Firefly sunt disponibile pe multiple platforme, inclusiv desktop, web și mobil. Inițial, funcțiile sunt disponibile în limba engleză, urmând ca alte limbi să fie adăugate în viitor.

Deși integrarea AI aduce beneficii semnificative, există preocupări privind drepturile de autor și confidențialitatea. Adobe a fost criticată recent pentru că a cerut utilizatorilor de Photoshop să accepte termeni și condiții care permit companiei să acceseze, utilizeze și chiar să sublicențieze conținutul utilizatorilor.

Compania a explicat că aceste măsuri sunt necesare pentru „îmbunătățirea Serviciilor și Software-ului”, dar mulți utilizatori și-au pierdut încrederea în Adobe.

...citeste mai departe despre "Adobe actualizează Acrobat și Reader cu inteligență artificială. Ce procese vor fi automatizate" pe Ziare.com

Compania care ar putea să valoreze 50 de mii de miliarde de dolari în 10 ani. „Dacă inteligenţa artificială va continua să atragă clienţi”
Compania care ar putea să valoreze 50 de mii de miliarde de dolari în 10 ani. „Dacă inteligenţa artificială va continua să atragă clienţi”
James Anderson, investitor american recunoscut pentru pariurile de success făcute pe firme precum Tesla şi Amazon înainte ca acestea să domine piețele, a estimat că Nvidia ar putea ajunge la...
Noua fabrică Xiaomi, controlată de Inteligența Artificială, va produce peste 10 milioane de dispozitive anual
Noua fabrică Xiaomi, controlată de Inteligența Artificială, va produce peste 10 milioane de dispozitive anual
Xiaomi a găsit o soluție inovatoare la problema costurilor cu forța de muncă prin înlocuirea angajaților umani din lanțul de producție cu mașinării controlate de inteligență...
#aplicatii, #inteligenta artificiala, #procese , #Stiri Internet

Curs valutar

1 EUR = 4.9700 RON

-0.0037

1 USD = 4.5550 RON

-0.0139
  1. România a semnat un memorandum cu Google. Suma fantastică pe care gigantul tech o va investi în țara noastră ca să creeze o „regiune Google Cloud” în Europa
  2. Un avion privat Google a aterizat în România după un zbor direct din California. Cine ar putea fi la bord
  3. Trucuri pe care majoritatea utilizatorilor de iPhone-uri nu le știu. Nu ratați numărul patru din listă
  4. Apple a transmis un avertisment pentru utilizatorii de iPhone-uri. Ce riscuri există
  5. Funcții ascunse ale Windows 11 pe care trebuie să le încercați. A doua va schimba modul în care lucrați
  6. Funcția pe care toți utilizatorii o așteptau de la căștile Samsung. Cum funcționează Voice Control
  7. Noua fabrică Xiaomi, controlată de Inteligența Artificială, va produce peste 10 milioane de dispozitive anual
  8. Aplicația WhatsApp nu va mai funcționa pentru anumiți utilizatori. Află care sunt modelele de telefoane care vor avea probleme
  9. Experții financiari sunt de părere că noul iPhone 16 o să "bubuie" în vânzări. Care este motivul
  10. V-ați pierdut telefonul Android? Iată ce puteți face