Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bucurestenii platesc inca o taxa pentru apa uzata

Bucurestenii platesc inca o taxa pentru apa uzata

Pe langa taxa pe metrul cub de apa menajera deversata in canal de Apa Nova, bucurestenii vor plati inca una, tot pentru apa uzata. In factura emisa de Apa Nova , se platesc: metri cubi de apa rece consumati, la care se adauga taxa de colectare a apei uzate - 45 de bani pe metru cub - taxa pe apa de ploaie care ajunge in canalizarea orasului si taxa pentru serviciile comunale, informeaza Realitatea TV. Consilierii municipali au hotarat sa mai impuna in Capitala o noua taxa, tot pe apa uzata, ceruta prin lege de Uniunea Europeana.


Taxa municipala pentru apa uzata este de 10 bani pe metrul cub de apa deversata la canal si va fi platita pana cand imprumutul acordat de Banca Europeana de Investitii pentru statia de epurare Glina va fi rambursat.


Nici la RADET nu scapam de taxa pentru canalizare. Astfel se plateste: apa rece care urmeaza sa fie incalzita si combustibilul folosit la incalzire si evident se adauga taxa Apa Nova pentru colectarea apelor uzate.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3264 ori