Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Apa Nova va face investitii numai din propriul profit

Apa Nova va face investitii numai din propriul profit
Investitiile efectuate de Veolia Water in Apa Nova din 2000 pana in prezent sunt de 26 milioane de euro. Din aceasta suma, 16 milioane de euro au provenit din contractarea unor credite bancare.
In viitor nu se va mai recurge la aceasta solutie, iar investitiile vor fi efectuate din banii companiei, potrivit directorului pentru Europa de Sud-Est si Asia Centrala al Veolia Water, Jeran-Patrice Poirier. Acesta afirma ca investitiile anuale pana in 2010 vor fi de 15-20 milioane de euro. Profitul cumulat obtinut de Apa Nova in ultimii cinci ani a fost de 44 milioane de euro, dar unele investitii deja efectuate au depasit perioada de amortizare a costurilor.

Referitor la acuzele aduse societatii Apa Nova de-a lungul timpului, Poirier a dat o serie de explicatii printre care si cea ca in cazul in care nu ar fi fost invitati, acesti investitori nu s-ar afla in prezent in Bucuresti. (C.S.)

Gardianul


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 748 ori