Ursache va propune schimbarea din functia de vicepresedinte al AVAS a lui Ioan Nani

Sambata, 25 Aprilie 2009, ora 09:16
1705 citiri
Ursache va propune schimbarea din functia de vicepresedinte al AVAS a lui Ioan Nani

Presedintele AVAS, Mircea Ursache, va propunere, luni, revocarea din functia de vicepresedinte al AVAS a lui Ioan Nani, dupa ce acesta a fost ales vineri in functia de presedinte - director general al Antibiotice Iasi de catre Adunarea Generala a Actionarilor.

"Voi propune luni dimineata primului ministru revocarea din functia de vicepresedinte al AVAS a domnului Nani si voi inainta propunerea pentru numirea unui nou vicepresedinte", a spus presedintele AVAS, Mircea Ursache, relateaza Newsin.

Acesta a mai spus ca in Consiliul de Administartie al Antibiotice au fost numiti patru membrii noi, iar numirea acestora nu a fost facuta pe criterii politice.

Ioan Nani s-a aflat la conducerea Antibiotice SA timp de zece ani, din anul 1998, anterior fiind director financiar al aceleiasi societati.

De profesie economist, Ioan Nani a lucrat timp de patru ani si in sectorul controlului financiar, in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Iasi si Curtea de Conturi din Iasi.

In aprilei 2009 acesta a fost inlocuit din functia de director general al Antibiotice de Coca Cascaval, fost director executiv de marketing.

Ioan Nani a fost numit vicepresedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) in luna februarie 2009.

 

#avas, #functie, #presedinte, #societate , #stiri Antibiotice Iasi