Bursa de Valori Bucuresti - Ora 12 - 27 Aprilie 2006

Joi, 27 Aprilie 2006, ora 12:22
955 citiri

Buletin bursier informativ


www.directNews.ro - Topul stirilor zilei


Lichiditatea la Bursa de Valori Bucuresti este extrem de mica astazi, in parte datorita faptului ca multe dintre actiunile cu lichiditate crescuta sunt suspendate de la tranzactionare datorita desfasurarii Adunarilor Generale ale Actionarilor. Astfel, valoarea tranzactiilor efectuate pana la ora 12 insumeaza doar putin peste 900,000 de euro.

Cotatiile celor patru actiuni SIF ce se tranzactioneaza astazi - SIF3 fiind suspendata de la tranzactionare datorita desfasurarii AGA Extraordinara A- au inregistrat scaderi minore de pana la A-0.6% fata de pretul de referinta, spre ora pranzului afisand mici variatii pozitive, pe fondul unei lichiditati aflate la mai putin de un sfert din nivelul ce se inregistra ieri in jurul orei pranzului. Cele mai rulate sunt SIF1 si SIF5.

Dintre actiunile bancare, BRD este tranzactionata, pretul acesteia stagnand la nivelul de referinta de 17.4 RON/actiune, pe fondul unui volum de numai 2000 de actiuni tranzactionate pe segmentul Regular pana la aceasta ora. TLV continua sa fie suspendata de la tranzactionare si astazi.

RRC a fost suspendata astazi, incepand cu ora 9:45 datorita desfasuraii AGA Ordinara. SNP continua sa fie suspendata, urmand sa fie reluata la tranzactionare maine, 28 aprilie.

Ambele blue-chip-uri farmaceutice sunt de asemenea suspendate de la tranzactionare in decursul sedintei de astazi. La Antibiotice Iasi se desfasoara AGA Ordinara, iar BIO continua sa fie suspendata si astazi, reluarea la tranzactionare urmand sa aiba loc in sedinta de tranzactionare de maine.

SSIF Vanguard

Pagina Web: www.vanguard.ro

Bulevardul Unirii nr. 19, bl. 4B, parter, sector 5, Bucuresti

Telefon: (4021) 336.93.25, (4021) 336.93.26