Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vass: Abia in 15-20 ani vom putea concura cu investitorii straini

Vass: Abia in 15-20 ani vom putea concura cu investitorii straini

"Abia in 15-20 de ani vom putea acumula suficient capital incat sa putem concura cu investitorii straini. Nu se poate vorbi de capitalism daca nu vor fi continuate reformele", a declarat consilierul economic al premierului Boc, Andreea Paul-Vass. 

"Cine acuza guvernul Boc ca nu exista viziune in materie de ceea ce se poate face in sprijinul mediului de afaceri greseste. Am vrut sa reformam sistemul public de pensii, am vrut sa reformam din temelii sistemul de invatamant, amblele s-au blocat la Curtea Constitutionala.

Orice reforma majora si orice tentativa de modernizare ce ar servi teribil mediului de afaceri si capitalului romanesc sunt blocate din motive excesiv politizate. Cum sa vorbesti de capitalism cand nu reusesti sa rezolvi una din cea mai mare buba a economiei romanesti, cand nu reusesti sa rezolvi probleme legate de calitatea resursei umane", a declarat Vaas.

Ea a adaugat ca guvernul va ramane unul de dreapta si va merge cu aceleasi mesaje in favoarea capitalului roman si strain.

"Bine ar fi sa fim capabili sa acumulam suficient capital astfel incat sa putem concura cu investitorii straini, insa realitatea este ca putem vorbi de asa ceva in 15-20 de ani", a adaugat Andreea Paul-Vass.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1209 ori