Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Andreea Paul a lansat ghidul investitorilor in Romania

Andreea Paul a lansat ghidul investitorilor in Romania


Andreea Paul, fost consilier pe probleme economice in guvernele Boc si Ungureanu, a lansat ghidul pentru investitori in Romania - "Your Business Partner for 2012".

Andreea Paul a declarat ca la capatul unui efort de durata si de echipa, a aparut ghidul pentru investitori Romania - Your Business Partner for 2012.

Acesta este structurat pe paisprezece parti, el le ofera tuturor celor interesati, mai mult sau mai putin familiarizati cu subiectul, date de ultima ora despre Romania, despre performantele si potentialul ei economic, despre planurile ei de viitor .

O trecere succinta si precisa in revista a politicii de investitii, a politicii comerciale, a politicii fiscale, a fortei de munca sau a infrastructurii este dublata de prezentare sintetica a sectoarelor economice cheie, cu grad ridicat de atractivitate pentru investitori.

Astfel sunt identificate diverse oportunitati de investitii, iar Romania este prezentata ca un partener de afaceri solid si de incredere.

Andreea Paul considera ca dupa trei ani de constanta cadere a investitiilor straine directe in Romania, care a continuat si in primele doua luni ale acestui an, se impune o repozitionare a imaginii economiei romanesti intr-o prezentare structurata.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2095 ori