Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Dupa Bucuresti Mall si Plaza Romania, Anchor Grup lanseaza Anchor Plaza

Dupa Bucuresti Mall si Plaza Romania, Anchor Grup lanseaza Anchor Plaza

In imediata apropiere a cladirii Plaza Romania, initiatorul celor mai mari mall-uri din Bucuresti a anuntat lansarea oficiala a Anchor Plaza - una dintre cele mai mari cladiri de birouri de lux din oras.Inchirierea este disponibila incepand cu aprilie 2006, iar Anchor Plaza isi asteapta chiriasii in octombrie 2006. La festivitatea de lansare a participat si Cristian Poteras, primarul sectorului 6 al Bucurestiului, care a subliniat ca investitiile Anchor in zona Plaza Romania au avut ca efect imbunatatirea ariei si cresterea atractivitatii pentru alti investitori.

Anchor Plaza este compusa din 3 blocuri (parter si 12 etaje), fiind intinsa pe o suprafata de 33,000 de metri patrati. Valoarea investitiei se ridica la 25 milioane de euro, se arata in datele puse la dispozitie de Anchor Grup ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Noua cladire de birouri ofera companiilor spatii dotate numeroase facilitati: tavan suspendat cu sistem de iluminare, pardoseala suprainaltata ce permite diverse posibilitati de cablare, posibilitate de conectare la internet, date, telefonie si cablu TV, sistem audio pentru birouri, sistem de supraveghere cu circuit inchis, lifturi de mare viteza cu sistem de management al transportului, sistem automat de detectie si de stingere a incendiilor, posibilitate de rezervare spatii de parcare, acces 24 ore si sistem de securitate.

Conceptul arhitectural a fost creat de compania B Design Architecture din Istanbul, companie ce are experienta cu proiecte similare. Cladirea are structura de otel, arhitectura moderna conferind o utilizare eficienta a spatiului si finisaje de cea mai buna calitate. Scopul proiectului este de a crea spatii independente si a le combina cu lumina naturala. Abordarea arhitecturala este sprijinita de tehnologii de ultima generatie, cu materiale si design moderne. Lucrarile la Anchor Plaza au fost demarate in luna iulie 2005.

"Sunt onorat sa anunt lansarea oficiala a Anchor Plaza. Anchor Plaza va oferi facilitati de lux pe o suprafata de 33.000 de metri patrati, intr-o zona a Bucurestiului aflata in plina dezvoltare, langa centrul comercial Plaza Romania. Compania noastra a deschis noi drumuri pe piata romaneasca, iar investitiile vor continua. Dupa Bucuresti Mall, Plaza Romania si Anchor Plaza, Anchor Grup isi va folosi experienta acumulata prin extinderea si in alte domenii ale pietei imobiliare din Romania", a spus Ibrahim Paksoy, director general Anchor Grup.

"Cu aceasta ocazie, sunt mandru sa va anunt ca Anchor Grup va investi aproximativ 60 de milioane de euro in construirea a doua cartiere rezidentiale. Proiectele, situate in apropierea centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, vor oferi locuitorilor Bucurestiului peste 800 de apartamente. In calitate de proprietar, dezvoltator si manager, rolul nostru este de a furniza cele mai bune solutii imobiliare prin construirea si implementarea unui nou concept pe piata romaneasca, acela de life center", a mai spus Ibrahim Paksoy.

Smart Financial

Directnews.ro - cel mai dinamic site de stiri si comentarii online. Intra, citeste si voteaza cele mai interesante articole. Tu esti editorul!

Investmania - cea mai rapida cale de a invata sa joci la Bursa.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1126 ori