Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Anchor Grup va investi aproape 400 milioane euro in Bucure?ti in ansambluri rezidentiale

Anchor Grup va investi aproape 400 milioane euro in Bucure?ti in ansambluri rezidentiale
Dezvoltatorul imobiliar Anchor Grup are in plan investitii de circa 400 milioane euro in urmatorii ani in construirea a trei ansambluri rezidentiale in Bucuresti, au declarat, luni, reprezentantii companiei, intr-o conferinta de presa. Reprezentantii Anchor Grup nu au dorit sa ofere momentan informatii detaliate despre cele trei proiecte pe care compania urmeaza sa le dezvolte in Capitala.


In prezent, compania are un volum de investitii de 390 milioane de euro in proiecte finalizate sau viitoare, in afara celor 400 milioane euro necesare celor trei proiecte rezidentiale. Anchor Grup a lansat oficial, luni, proiectul Anchor Plaza Metropol ce cuprinde constructia unei cladiri de birouri clasa A care va fi situata in Bucuresti, in apropiere de Plaza Romania, prin investitii de 50 milioane euro.Anchor Grup a fost infiintata in 1997 si este specializata in dezvoltarea si managementul de proiecte imobiliare, avand zece ani de prezenta pe piata imobiliara din Romania. Compania a dezvoltat centre comerciale, cladiri de birouri si ansambluri rezidentiale.Principalele proiecte ale Anchor sunt: Bucuresti Mall, primul mall din Romania, Plaza Romania, Anchor Plaza si InCity Residences, ansamblu rezidential localizat in centrul Bucurestiului. In urmatorii doi ani, Anchor Grup va dezvolta o serie de proiecte in domeniul de retail, rezidential si de cladiri de birouri.Reprezentantii Anchor Grup nu au dorit sa ofere momentan informatii detaliate despre cele trei proiecte pe care compania urmeaza sa le dezvolte in Capitala.In prezent, compania are un volum de investitii de 390 milioane de euro in proiecte finalizate sau viitoare, in afara celor 400 milioane euro necesare celor trei proiecte rezidentiale.  Anchor Grup a lansat oficial, luni, proiectul Anchor Plaza Metropol ce cuprinde constructia unei cladiri de birouri clasa A care va fi situata in Bucuresti, in apropiere de Plaza Romania, prin investitii de 50 milioane euro.Anchor Grup a fost infiintata in 1997 si este specializata in dezvoltarea si managementul de proiecte imobiliare, avand zece ani de prezenta pe piata imobiliara din Romania. Compania a dezvoltat centre comerciale, cladiri de birouri si ansambluri rezidentiale.Principalele proiecte ale Anchor sunt: Bucuresti Mall, primul mall din Romania, Plaza Romania, Anchor Plaza si InCity Residences, ansamblu rezidential localizat in centrul Bucurestiului. In urmatorii doi ani, Anchor Grup va dezvolta o serie de proiecte in domeniul de retail, rezidential si de cladiri de birouri.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1093 ori