Anchor ar putea anunta un nou proiect rezidential pana la sfarsitul lui 2006

Marti, 17 Octombrie 2006, ora 02:01
1050 citiri

Dezvoltatorul imobiliar Anchor Group ar putea anunta pana la sfarsitul acestui an, inceperea unui nou proiect rezidential, in apropiere de centrul comercial Plaza Romania, au declarat pentru newsIn oficialii companiei, fara a oferi date financiare ale investitiei.Anchor Grup va continua investitiile pe piata imobiliara romaneasca prin dezvoltarea de ansambluri rezidentiale, urmatorul proiect urmand a fi situat in imediata apropiere a centrului comercial Plaza Romania. "Proiectul ar putea fi lansat la sfarsitul acestui an sau la inceputul anului vitor", a declarat, luni, pentru NewsIn, directorul general al companiei, Ibrahim Paksoy.

De la inceputul anului si pana in prezent, compania a anuntat ridicarea unei cladiri de birouri de clasa A, langa centrul comercial Plaza Romania, cu o investitie de 25 de milioane de euro, extinderea centrului comercial Bucuresti Mall, cu o investitie de 16 milioane si ridicarea ansamblului rezidential Incity, in apropriere de Bucuresti Mall, cu o investitie peste 40 de milioane de euo.

Ansamblul rezidential InCity va fi alcatuit din patru blocuri, cu cate 17 etaje, care vor totaliza 502 de apartamente, cu suprafete cuprinse intre 60 si 239 de metri patrati. De asemenea, ansamblul va beneficia de o parcare subterana de 585 de locuri, suprafete comerciale care insumeaza peste 3.000 de metri patrati si aproximativ 5.000 de metri patrati de spatii verzi.

Proiectul totalizeaza 89,713.91 de metri patrati de spatiu construit, fiind ridicat pe un teren de 11,675 de metri patrat. Lucrarile de constructie au demarat in luna august a acestui an si se vor finaliza in a doua jumatate a lui 2008. Vanzarea locuintelor a inceput la mijlocul lui octombrie, pentru 1219 euro plus TVA pe metru patrat. Anchor Group este prezent pe piata romaneasca din 1997 si desfasoara activitate in domeniul dezvoltarii si gestionarii proiectelor imobiliare.

NewsIn

directNews.ro - Topul blogurilor

Recomandari 17 Octombrie 2006

1. Dragos Roua: Almost there: net-ul romanesc peste 6 luni?

Acum 4 luni incepusem sa scriu cate ceva despre cum va arata net-ul romanesc peste 6 luni. Intentia era sa revin fix peste 6 luni sa vedem ce s-a intamplat intre timp. Evolutiile din piata ma forteaza insa la un pitt stop la doua treimi din drum. Acesta ar fi un motiv. Al doilea ar fi ca peste inca doua luni este foarte posibil sa ma gasesc intr-o pozitie care sa nu-mi mai permita o analiza la fel de lucida, si nici timpul necesar pentru a o scrie. Au bon entendeur, salut!

2. VIZIONAR: Chrysler studiaza blogosfera

Mai exact, a prelungit intelegerea cu compania de cercetare Brandimensions. Acestia din urma sunt angajati pe inca 3 ani sa arhiveze tot ce apare despre producatorul de autovehicule din Detroit pe bloguri, site-uri ce formeaza retele sociale, forumuri si orice alte locuri de acest gen din internet.

3. Gadget Mania: Sosesc pe piata laptopurile fara hard-disk

Inca o data, industria electronica ne dovedeste ca se misca mult mai repede decat credeam. Acum mai putin de o luna admiram dispozitivele de stocare flash-based de la TDK si Samsung si ne gandeam ca probabil primele produse vor apare in cam un an. Ne-am inselat, ceea ce nu este foarte bine, dar este totusi o veste foarte buna in sine. Partea intr-adevar neplacuta este ca, deocamdata, device-urile sunt foarte scumpe. Dar, sa vedem despre ce este vorba.

4. Viitorul televiziunii este online

Chiar asa, pai daca e online e Internet si daca e pe televizor e televiziune normala? Nu vreau sa creez confuzie cumva ci doar sa va spun cum cred eu ca va evolua televiziune pe viitor. In primul rand cea mai mare problema a televiziunii, in lupta cu Internetul este lipsa comunicarii bidirectionale (exista incercari precum Italia unde utilizatorii pot vota prin intermediul telecomenzii in cadrul diverselor emisiuni care folosesc aceasta facilitate). Cum vad eu rezolvata aceasta problema,...