Primele laptopuri cu doua ecrane, pe piata pana la Craciun

Duminica, 30 August 2009, ora 11:54
2295 citiri
Primele laptopuri cu doua ecrane, pe piata pana la Craciun

Primul laptop care are cu adevarat doua ecrane si permite utilizatorilor sa profite pe deplin de multi-tasking va intra pe piata pana la sfarsitul anului.

Desi multi utilizatori folosesc de ceva timp mai multe ecrane pentru utilitate, pana la acest moment niciun producator nu a oferit o alternativa portabila pentru aceste PC-uri, informeaza The Telegraph.

Spacebook, de la gScreen, se va folosi de doua monitoare de 15,4 inch, de tip slide, care se suprapun intr-unul atunci cand laptopul este transportat sau nu este folosit.

Potrivit fondatorului gScreen, primul Spacebook ar trebui sa poata fi achizitionat de pe Amazon in jurul lunii decembrie, atunci cand vor fi definitivate ultimele modificari.

Laptopul cu doua ecrane a fost creat pentru un segment mare de piata, format din editorii video, fotografi si designeri, profesionisti care au nevoie frecvent sa se mute dintr-o aplicatia in alta pentru a-si duce la bun sfarsit proiectele.

Pretul unui astfel de laptop se ridica la aproximativ 3.000 de dolari, iar cei care se pregatesc sa scoata aceasta suma din buzunar sunt avertizati ca aparitia celui de-al doilea ecran creste greutatea aparatului peste standardele obisnuite. Mai mult, consumul de curent creste si el semnificativ.

#laptop, #craciun, #ecran, #monitor , #stiri Amazon