Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Digitalizarea cartilor in limba romana pentru Amazon Kindle, o nisa exploatata de elefant.ro

Digitalizarea cartilor in limba romana pentru Amazon Kindle, o nisa exploatata de elefant.ro


Elefant.ro a digitalizat 1.100 de carti destinate cititorilor de limba romana pe Amazon Kindle, titlurile acoperind toate categoriile editoriale, de la fictiune, biografii si memorii, la carti pentru copii.

"Amazon este o platforma inchisa si pana acum nu puteam oferi posesorilor de eReadere Kindle cartile pe care si le doreau in limba romana. Acum sunt disponibile pentru download peste 1.100 de titluri si ne propunem sa crestem rapid acest numar. Practic, tot ce va aparea nou la Polirom, Litera, ALL si alte edituri va aparea si pe Amazon in format digital", a spus Vlad Puescu, coordonatorul diviziei digitale a elefant.ro.

Cartile, disponibile pe site-urile europene Amazon

Cartile pot fi achizitionate de pe toate site-urile europene ale Amazon (.co.uk, .fr, .de, .it, .es) si pot fi vizualizate si pe Amazon.com de utilizatorii care au setata in contul Kindle o tara europeana (aceasta setare poate fi accesata la aceasta adresa, selectand optiunea "Country settings"). Pentru a gasi titlurile in limba romana, utilizatorii trebuie doar sa dea cautare in Kindle Store dupa termenul "Romanian edition".

Cea mai mare parte a noilor titluri disponibile pe Amazon provine de la editurile Polirom, Litera, Nemira, Grupul editorial ALL, Corint, Leda, Cartea Romaneasca si Lira.

elefant.ro are in oferta sa peste 2500 de titluri, accesibile in formatele ePub, PDF si Mobi, dar distribuie cartile si prin intermediul tuturor canalelor internationale importante, cum ar fi Apple iBooks, Barnes&Noble sau Sony Reader Store. In curand titlurile vor putea fi cumparate si din Google Play de pe teritoriul Romaniei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 4449 ori