Cele mai bune aplicatii pentru smartphone

Luni, 02 Mai 2011, ora 23:29
2206 citiri
Cele mai bune aplicatii pentru smartphone

Aplicatiile pentru smartphone devin o necesitate pentru cei care poseda telefoane de ultima generatie: fie ca sunt folosite pentru calatorii, jocuri, diverstisment, retele sociale sau la munca, e bine sa avem in vedere cele mai bune aplicatii.

The Telegraph a realizat un top al celor mai bune aplicatii, utilizabile la telefoane cu diverse sisteme de operare, unele fiind gratis, iar altele cu preturi acesibile.

La categoria jocuri, cele mai bune aplicatii sunt cele care functioneaza pe telefoane cu sistem de operare iOS, de la Apple. "Angry Birds", jocul aclamat de critici ca fiind cel mai bun joc pentru telefoane mobile din 2010, a reusit sa obtina primul loc la categoria aplicatii pentru jocuri.

Nici jocuri ca "Infinity Blade", "Cut the Rope" sau "Fieldrunner" nu au fost insa uitate, acestea fiind cele mai propuare jocuri in acest moment.

"Plants versus Zombies", un joc care a facut furori printre pasionatii stilului tower&defence, s-a clasat doar pe locul 6.

In ceea ce priveste divertismentul, cele mai bune aplicatii sunt cele care permit descarcarea rapida a continutului text, video si audio.

Prima ar fi "Amazon Kindle", care permite descarcarea cartilor electronice direct pe smartphone, daca nu detii un Kindle.

BBC iPlayer-ul este pe locul doi, fiind o aplicatie care permite rularea de continut media pe telefon.

"Spotify" este aplicatia care iti ofera accesul la o vasta selectie muzicala. La categoria divertisment a fost in top si aplicatia "Jamie's Recipe's", care ofera retete ale faimosului bucatar Jamie Oliver.

Un om de afaceri grabit poate sa isi foloseasca smartphone-ul pentru a isi mari productivitatea, iar aplicatii sunt destule.

"Ocado", spre exemplu, te scapa de batai de cap cand mergi la cumparaturi, pentru ca iti planfica toate achizitiile in timpul liber. "Instapaper" te ajuta sa filtrezi dupa gradul de interes tot continutul de pe Internet: cu ajutorul sau salvezi linkuri si le poti citi cand ai timp.

Citeste continuarea pe Ziare.com

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
#smartphone, #iphone, #aplicatii smartphone, #top aplicatii , #stiri Amazon