Amazon alege Flash Video de la Macromedia ca format exclusiv online pentru concursul de film de scurt metraj de la Amazon Theater

Luni, 07 Martie 2005, ora 12:29
1345 citiri

Tehnologia Flash Video permite utilizatorilor sa vada filme de scurt metraj pe Amazon.comMacromedia (Nasdaq: MACR) a anuntat recent faptul ca Amazon Services a ales Flash Video de la Macromedia ca format exclusiv pentru vizionarea filmelor de scurt metraj din cadrul concursului Amazon Theater, care vrea sa faca cunoscuti producatori de film noi si vechi.

Prin dezvoltarea optiunilor in Flash pentru a realiza un brand personalizat, un media player interactiv, Amazon le ofera utilizatorilor o experinenta online exceptionala si anume personalizarea vizionarii filmelor online.

Intrucat filmele in Flash pot fi vizionate doar cu Flash Player de la Macromedia, cel mai folosit player de pe Internet, utilizatorii pot viziona usor si rapid continut video indiferent de viteza conexiunii pe care o au, platforma folosita sau browser, fara a fi nevoie de descarcarea unui player media mare. Pentru mai multe informatii despre Flash Video, vizitati:http://www.macromedia.com/go/flashvideo

A"Flash Video de la Macromedia ofera Amazon o experienta de neuitat, personalizata pentru concursul de film de scurt metraj Amazon TheaterA", a spus Chris Hock, director of product management, Macromedia. A"Suntem incantati sa lucram cu Amazon, ei experimentand noi nise de piata, noi modalitati de a oferi utilizatorilor continut video exclusiv si de divertisment.A"

O data cu livrarea continutului prin serviciul Flash Video Streaming, proiectat de Speedera, Amazon poate ajunge la cea mai mare audienta posibila de consumatori sau producatori de film. In plus, utilizarea Flash Video si Flash Player este convenabila si din punct de vedere financiar, deoarece tehnologia poate functiona la diferite viteze de conexiune si pe diferite browsere.

Integrarea contextuala a Flash Video a facut ca Amazon.com sa creeze o experienta unica pentru Amazon Theater.

A"Folosirea Flash Video este recunoscuta ca sursa de livrare a unui continut de calitate ridicata, ceea ce aduce o experienta placuta pentru cei care vor viziona filme de scurt metraj de pe Amazon.comA", a afirmat Chris Bruzzo, director of strategic communications, Amazon Services.

A"Concursul de film de scurt metraj Amazon Theater va oferi o sansa producatorilor de a-si face munca cunoscuta cu ajutorul celei mai bune calitati Flash Video, in timp ce utilizatorii vor urmari usor si se vor bucura de aceste filme.A"

Incepand de astazi, producatorii de film isi pot inregistra si trimite filmele la www.amazon.com/shortfilms. O data inregistati, producatorii vor primi o versiune a Sorenson Squeeze si o oferta speciala de la Metro Encoding, Los Angeles pentru a coda filmele in format Flash Video. Filmele de scurt metraj inscrise vor fi disponibile pentru vizionare si vot de catre publicul general pe Amazon.com la sfarsitul lunii mai.

Despre Macromedia

Experienta conteaza. Macromedia se conduce dupa principiul ca experientele memorabile stau la baza marilor afaceri. Software-ul Macromedia este folosit de milioane de utilizatori din domeniul afacerilor, din randul dezvoltatorilor de soft si ai designerilor, pentru a crea si a oferi experiente impresionante, puternice si memorabile A- pe Internet, in media clasice, wireless sau pentru dispozitive digitale.

Despre Grupul Romsym

Romsym Data este distribuitor autorizat al produselor Macromedia in Romania.

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonaldA's, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...