Pantofi si accesorii de la Amazon printr-o aplicatie pentru iPhone

Luni, 31 Octombrie 2011, ora 20:12
2270 citiri
Pantofi si accesorii de la Amazon printr-o aplicatie pentru iPhone

Site-ul Endless, care vinde pantofi si accesorii si care apartine Amazon, a lansat o aplicatie pentru iPhone, in dorinta de a atinge cat mai multi cumparatori inainte de sezonul sarbatorilor de iarna.

Cumparaturile facute cu ajutorul telefonului mobil au iesit din anonimat, anul trecut, iar in 2011 analistii se asteapta la o crestere a tranzactiilor facute in timpul sarbatorilor de iarna, scrie techcrunch.com..

Endless.com, de unde se pot cumpara pantofi si accesorii, a lansat o aplicatie gratuita, pentru iPhone, pentru a le permite cumparatorilor aflati in criza de timp sa cumpere orice de pe Amazon.

Multumita aplicatiei, utilizatorii pot accesa si magazinul virtual, unde exista mii de modele de pantofi, genti de mana, posete, bijuterii si ochelari de soare. Tot aici pot vedea noile tendinte in materie de moda si pot studia diferitele stiluri propuse.

Cei care fac cumparaturi de pe endless.com beneficiaza de transport maritim gratuit si de taxe zero pentru returnarile facute pe ordinele de plata din SUA sau ale clientilor internationali, care au cumparat de minim 100 de dolari.

Pe masura ce numarul cumparatorilor care folosesc telefonul cand merg la shopping creste, Amazon s-a vazut obligat sa concureze cu alte companii de e-commerce, cum ar fi eBay si Walmart.

Anul trecut, Amazon a lansat o aplicatie care compara pretul diferitelor produse selectate.

#aplicatie amazon, #amazon kindle, #amazon aplicatie iphone , #Profit