Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

No Mercy concerteaza la Slatina

No Mercy concerteaza la Slatina
Hituri precum Where Do You Go, Kiss You All Over sau Don't Make Me Live Without You vor putea fi asculate live, la Slatina. De Sfanta Maria, formatia No Mercy va sustine un recital de o ora in judetul Olt, contra sumei de 15.000 de euro. Concertul face parte din cadrul festivalului A"Slatina - dragostea meaA" ce va include si prestatii din partea unor trupe autohtone de muzica, precum Simplu, Trident sau 3 Sud-Est. Aducerea formatiei nord-americane la Slatina nu a fost usor de realizat, autoritatile trebuind sa fie de acord cu o serie de cerinte ale starurilor de peste ocean. Astfel, primaria le va asigura celor trei vedete internationale conditii de cazare la un hotel din municipiu de trei stale, meniu special, paza de la aeroport si pe toata durata prezentei in tara noastra, protocol etc. Pentru prestatia lor, membri de la No Mercy urmand sa fi rasplatiti cu suma de 15.000 de euro.

Evenimentul din data de 8 septembrie va fi organizat de Primaria Slatina in colaborare cu SC Alro SA, societate care va sarbatori cu acest prilej A"Ziua MetalurgistuluiA". Combinatul Alro a sponsorizat manifestarea cu 15.000 de euro, restul de pana la 40.000 de euro, cat reprezinta intreg bugetul alocat evenimentului, va fi suportat de la bugetul local.

Primarul Darius Valcov a precizat ca recitalul No Mercy va marca si instiintarea oficiala celor 13.828 de slatineni care, in data de 24 ianuarie, au participat efectiv la stabilirea celei mai mari hore din lume, fapt certificat luna trecuta de celebra World Guinness Book.

Intreaga manifestare se va desfasura in incinta Stadionului 1 Mai, incepand cu orele 20.00.

Bloombiz
si
Agentia NewsIn

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 910 ori