Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

45 de companii primesc finantare nerambursabila pentru investitii

45 de companii primesc finantare nerambursabila pentru investitii

Peste 40 de companii din mai multe sectoare economice vor primi finantare nerambursabila in valoare totala de 515,3 milioane de lei (120,4 milioane de euro) pentru proiecte de investitii, prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" (POS CCE), precizeaza Mediafax.

"In cadrul celui de-al doilea apel dedicat investitiilor in intreprinderi mari vor fi finantate 45 de proiecte, care vor beneficia de finantare nerambursabila prin POS CCE in valoare de 515,3 milioane de lei", se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA).

Printre companiile mari din Romania ale caror proiecte au fost admise pentru finantare se numara producatorul de aluminiu Alro Slatina, care va primi o finantare nerembursabila de 17,1 milioane lei, constructorul de masini Automobile Dacia(20 milioane lei), producatorul de bunuri de larg consum Henkel Romania (12 milioane lei), producatorul de carton Vrancart (12,3 milioane lei) si producatorul de medicamente Antibiotice (17,9 milioane lei).Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1623 ori