Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Schimbare in conducerea ARB

Schimbare in conducerea ARB

Presedintele executiv al BCR, Nicolae Danila, a devenit prim-vicepresedinte al Asociatiei Romane a Bancilor.Pozitia era detinuta anterior de Dan Pascariu, presedinte HVB Bank, care nu a mai candidat.

In rest, componenta consiliului a ramas aceeasi: Radu Gratian Ghetea (Alpha Bank) A- presedinte, Steven van Groningen (Raiffeisen Bank) A- vicepresedinte, Petre Bunescu (BRD) A- membru si Gabriela Tudor (CEC) A- membru.

Alegerile pentru completarea consiliului de administratie al Asociatiei Romane a Bancilor (ARB) au avut loc in cadrul adunarii generale din 19 aprilie. Cu aceasta ocazie, au fost prezentate rezultatele activitatii desfasurate in 2005 si obiectivele pentru 2006.

In plus, s-au facut mai multe de propuneri pentru revigorarea activitatii asociatiei. "Trebuie sa recladim increderea publicului in sistemul financiar, sa ne intensificam eforturile pentru crearea si dezvoltarea culturii bancare, pentru cresterea transparentei", declara Nicolae Danila, subliniind motivele pentru care asociatia trebuie sa joace un rol mai vizibil in perioada urmatoare.

www.conso.ro

www.directNews.ro - Topul stirilor zilei

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 945 ori