GECAD ePayment promoveaza comertul electronic

Marti, 18 Aprilie 2006, ora 01:18
1009 citiri

GECAD ePayment a demarat o campanie de educare si promovare a comertului electronic. Proiectul are ca suport o emisiune zilnica la postul Realitatea TV si un site privind comertul electronic.

Portalul www.CeCumperiAzi.ro ofera toate informatiile legate de avantajele tranzactiilor online, despre cardurile care permit plata online sau despre sistemul antifrauda 3D Secure dezvoltat de VISA si MasterCard.

In sectiunea de magazine virtuale de pe site, sunt cuprinse pana acum 32 de adrese unde se poate plati online cu cardul, in sistemul ePayment. Prin aceste portaluri se pot comanda carti, sisteme IT, cadouri, jucarii sau se pot plati diverse servicii. Ultimele noutati legate de comertul electronic sunt cuprinse in sectiunea A"Stiri eCommerceA" din cadrul site-ului.

A"Am initiat acest proiect deoarece am sesizat necesitatea intensificarii campaniilor informative pe tema comertului electronic. Premisele pentru dezvoltarea acestui tip de comert exista. Ceea ce lipseste este o mai buna informare a populatiei in acest sensA", afirma Carmen Sebe, directorul executiv al GECAD ePayment.

Sistemul 3D Secure permite alegerea unei parole suplimentare asociate unui card, care este folosita doar in cazul tranzactiilor pe internet. In acest fel, nivelul de securitate in mediul virtual devine similar celui dintr-un magazin obisnuit. In present, serviciul 3D Secure este disponibil la BCR, BRD, Raiffeisen Bank, Banca Tiriac, Alpha Bank si Romexterra Bank.

www.conso.ro

www.directNews.ro - Topul stirilor zilei