Creditele "Prima Casa 4" sunt disponibile. Afla cine are cea mai buna oferta

Miercuri, 15 Iunie 2011, ora 13:22
2592 citiri
Creditele "Prima Casa 4" sunt disponibile. Afla cine are cea mai buna oferta

Bancile care s-au inscris in cursa pentru creditare pe segmentul "Prima Casa 4" au inceput deja sa-si deschida portile pentru cei care doresc sa isi achizitioneze o locuinta. In prezent, doar trei institutii de creditare au facut acest anunt. Este vorba despre BCR, Alpha Bank si CEC Bank.

Conditiile de creditare sunt relativ asemenatoare cu cele din primele parti ale programului. Primul creditor care a facut public anuntul pentru "Prima Casa 4" a fost BCR.

Aceasta ofera o dobanda de 3,95% plus Euribor 3M (1,477% - in data de 14 iunie).

Clientii cu salariul la BCR sau care au un comportament bun de plata la creditele in derulare pot beneficia de facilitati de dobanda. Adica in loc de 3,95% vor primi 3,75%.

Astfel, pentru un credit de 40.000 de euro, pe o perioada de 30 de ani, rata lunara in acest moment (variaza in functie de Euribor) este de 219.22 Euro.

Evaluarea imobilului are un cost convenabil de 300 lei (inclusiv TVA) pentru un apartament.

"In baza contractului de garantare incheiat cu FNGCIMM se va institui in favoarea statului roman si a bancii, proportional cu procentul de garantare, o ipoteca legala de rang I asupra locuintei achizitionate din finantarea garantata, cu notarea in cartea funciara a interdictiei de vanzare a acesteia pe o perioada de 5 ani si a interdictiei de grevare cu alte sarcini", anunta BCR.

Citeste mai mult pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alpha bank, #bcr, #cec bank, #credite prima casa, #prima casa , #stiri Alpha Bank