Credite pe cont de card (Overdraft). Astazi, Alpha Bank

Vineri, 03 Februarie 2006, ora 11:05
1711 citiri

Bancile comerciale ofera si alte modalitati de creditare in afara de cele clasice, precum creditele auto, cele ipotecare, imobiliare, credite pentru nevoi personale sau cele pentru achizitionarea de bunuri de folosinta indelungata. Asa ca, site-ul nostru s-a oprit asupra overdraft-ului, sau a creditului pe cont de card, cum mai este cunoscut. Nu toate bancile au aceasta oferta, insa, baniinostri.ro s-a oprit asupra creditului "AlphaCard Visa Credit" de la Alpha Bank.Acum ai acces la un credit valabil pe viata, pe care il poti folosi oriunde in lume si oricand.

AlphaCard Visa Credit este un instrument modern prin care iti administrezi atat fondurile proprii cat si cele puse la dispozitie de catre Alpha Bank Romania. Poti beneficia de un credit de pana la 5000 de euro (in echivalent lei).

Pentru un mod de viata modern si fara griji, cu siguranta ai nevoie de ceva mai mult decat de un card de debit. Ai nevoie de un surplus de bani disponibil oricand, pe card. Acesta este AlphaCard VISA Credit care te asigura ca nu ramai niciodata in pana de bani.

AlphaCard VISA Credit poate fi utilizat oriunde in lume, unde este afisat semnul.

Avantaje:

Dobanda este 0% pentru orice plata facuta la comercianti oriunde in lume daca rambursezi suma datorata intr-o perioada de gratie de pana la 45 de zile de la cheltuirea banilor.

Comisioane:

Comisionul este 0% la plata cumparaturilor cu cardul la comerciantii din Romania.

Poti utiliza tot creditul de pe card returnand lunar doar 10% din suma datorata.

Modalitati de plata:

- depunere numerar - la oricare dintre ghiseele Alpha Bank Romania.

- debitare automata a contului curent - daca ai un cont curent deschis la Alpha Bank.

- prin Alpha Click - serviciul de Internet banking care iti ofera posibilitatea de a efectua tranzactiile de la ghiseu oricand si de oriunde din lume

- transfer bancar - din contul curent deschis la ALPHA BANK Romania sau orice alta banca

- Pentru retragerea de bani de la ATM , dobanda se calculeaza doar de la momentul efectuarii operatiunii respective.

Accesibil:

Solicita un AlphaCard VISA Credit pentru a dispune de mai multi bani decat disponibilul din surse proprii. Chiar daca ai deja un card de debit, cardul de credit iti ofera posibilitatea de a utiliza si banii pusi la dispozitie debanca, nu doar pe ai tai.

Pentru ca tu sa-ti poti controla oricand bugetul, banca iti pune lunar la dispozitie un extras de cont prin intermediul caruia vei sti cati bani ai cheltuit, unde si cand.

Pentru a beneficia de un AlphaCard VISA Credit, singura conditie pe care trebuie sa o indeplinesti este sa ai un venit lunar stabil de minim 100 EUR net echivalent.

Practic

Esti lipsit de grija banilor din portofel, pentru ca AlphaCard VISA Credit poate fi utilizat in peste 16 milioane de magazine, hoteluri si restaurante din intreaga lume. De asemenea cu AlphaCard VISA Credit poti comanda ceea ce iti doresti oricand si de oriunde din lume pe Internet. Iar daca ai nevoie de numerar poti retrage suma de bani dorita de la cele aproximativ 4000 de ATM-uri iar in strainatate poti utiliza cele peste 600.000 de ATM-uri.

Poti realiza toate aceste tipuri de tranzactii cu AlphaCard VISA Credit oricand, accesul fiind asigurat 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Mai mult, poti oferi acelasi confort si unei persoane apropiate prin AlphaCard VISA Credit suplimentar. Aceasta va avea parte de toate avantajele de care te bucuri si tu.

Siguranta:

AlphaCard VISA Credit este un card embosat, emis pe numele tau si este idenficat printr-un pin. Doar tu il poti folosi iar codul pin (parola) este stiut numai de tine. Pentru ca siguranta ta sa fie deplina ai un numar de telefon oricand la dispozitia ta, (021) 319 93 50, unde poti anunta si bloca cardul in cazul unui furt sau al pierderii lui.

Documentatia:

- fotocopie dupa cartea de identitate

- ultima factura de telefon sau de la alta utilitate, emisa pe adresa domiciliului din actul de identitate

- un act care atesta venitul

In cazul in care optezi pentru garantarea creditului cu un depozit colateral deschis, vei avea parte de si mai multe avantaje.

Cardul de credit AlphaCard Visa Credit este valabil 2 ani, la incheierea acestei perioade el va fi prelungit automat.

BANII NOSTRI - COTIDIAN ONLINE DE FINANTE SI AFACERI