Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Alpha Bank Romania majoreaza dobanzile la contul curent

Alpha Bank Romania majoreaza dobanzile la contul curent

Companiile mici si mijlocii vor beneficia, incepand din aceasta saptamana, de o dobanda majorata la contul curent Alpha IMMpremier, informeaza un comunicat al bancii.

Astfel, rata de dobanda la contul curent Alpha IMM premier va fi apropiata de cea a unui depozit la termen, pana la 10 la suta pe an la lei si pana la patru la suta pe an la euro, in functie de dimensiunea soldului.

Potrivit Alpha Bank, dobanda se calculeaza zilnic la soldul contului si se capitalizeaza lunar. Contul poate fi deschis in lei sau euro, iar clientii beneficiaza de dobanda pentru orice suma existenta in cont, fara o limita minima sau maxima.

Totodata, clientii Alpha IMMpremier primesc un pachet de servicii suplimentare si anume acces gratuit la serviciul de Internet Banking - Alpha Click, putand opta si pentru un carnet de cecuri.

Pentru conturile de economisire la persoane juridice in care se afla pana la 10.000 de lei, dobanda este de 7 la suta pe an la lei si de 3 la suta la euro, iar pentru cele in care soldul este de maximum 100.000 lei, dobanda este de 8 la suta pe an la lei, respectiv 3,5 la suta la euro. Dobanzile pot urca pana la 10 la suta pentru conturile in lei cu peste un milion lei si la 4 la suta pe an pentru cele in euro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1379 ori