Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Complexul rezidential Ibiza Sol, disponibil la vanzare pentru 33,3 milioane euro

Complexul rezidential Ibiza Sol, disponibil la vanzare pentru 33,3 milioane euro


Creditorii au aprobat planul de reorganizare a complexului rezidential Ibiza Sol, care prevede fie vanzarea in bloc sau la bucata a apartamentelor, la un pret total de 33,3 milioane euro, fie darea in plata catre Alpha Bank si Raiffeisen Bank, finantatorii proiectului.

"Planul de reorganizare propus de administratorul judiciar a fost votat de toate cele cinci clase de creditori si prevede valorificarea intregului activ Ibiza Sol catre un investitor si/sau valorificarea activului pe unitati locative in sistem retail la pretul de 33,35 milioane de euro + TVA. Planul permite si darea in plata a intregului activ Ibiza Sol catre creditorii garantati Alpha Bank Romania si respectiv RI Eastern European Finance prin mandatar Raiffeisen Bank si/sau catre orice alta persoana fizica si/sau juridica care se subroga in drepturile si obligatiile creditorului garantat", se arata intr-un comunicat al Euro Insol, administratorul judiciar al firmei care a dezvoltat complexul imobiliar.

Firma Ibiza Sol, constituita in anul 2006 de un grup de investitori din Spania, a intrat in insolventa in 2012. Firma are datorii de 204 milioane lei din care 160 milioane lei catre Alpha Bank Romania SA si RI Eastern European Finance, prin mandatar Raiffeisen Bank.

Ansamblul rezidential Ibiza Sol cuprinde 14 cladiri, totalizand 304 locuinte (apartamente cu 2, 3 si 4 camere)., fiind amplasat in zona de Nord a Bucurestiului, langa Scoala Americana.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 2213 ori