Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Allianz: bonusuri pentru manageri in functie de performanta pe termen lung

Allianz: bonusuri pentru manageri in functie de performanta pe termen lung

Conducerea Allianz SE, cel mai mare asigurator din Europa, a decis ca bonusurile oferite tuturor managerilor de top din cadrul grupului sa fie conditionate de performantele obtinute pe termen lung, noul sistem de salarizare urmand a fi aplicat din 2010, a anuntat miercuri compania.

Salariile directorilor Allianz SE vor fi strans legate de stabilitatea si performantele inregistrate de companie pe termen lung, au declarat miercuri reprezentantii Allianz, referindu-se la deciziile consiliului de supraveghere a grupului.

"Noul sistem de remunerare se va aplica la nivelul grupului, tuturor managerilor de top din cadrul subsidiarelor Allianz.

Aceasta simplificare si transparenta in ce priveste salarizarea ne va face mai atractivi ca angajatori, ceea ce reprezinta un pas esential in obtinerea performantei la nivel mondial", a declarat directorul executiv al Allianz SE, Michael Diekmann.

Grupul Allianz este prezent in Romania prin Allianz-Tiriac Asigurari- liderul pietei de profil, precum si prin Allianz-Tiriac Pensii Private, care activeaza atat pe piata pensiilor private obligatorii (pilon II) - unde este al doilea jucator, cat si pe piata pensiilor facultative (pilonul III), prin fondurile AZT Moderato si AZT Vivace. 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1392 ori
Citeste mai multe desprebonus allianz salarii manageri asigurari