Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Asigurari online - RCA, Carte Verde, asigurare medicala si de locuinta

Asigurari online - RCA, Carte Verde, asigurare medicala si de locuinta
Site-ul web Asigur.com apartine unei companii independente cu capital integral autohton, specializata in managementul riscului - respectiv consultanta in domeniul asigurarilor. Oferta este dedicata clientilor firme sau persoane fizice ale caror interese le reprezinta in relatia cu societatile de asigurari, atat in procurarea politelor de asigurare necesare, cat si in procesul de lichidare a daunelor."Prin situl web www.asigur.com asiguram clientilor opotunitatea de a incheia polite de asigurare online cu preturi comparate. Politele de asigurare ce se vand prin intermediul portalului www.asigur.com sunt dintre cele mai populare forme de asigurare: RCA (Raspundere Civila Obligatorie Auto), Carte Verde (Raspundere Civila Obligatorie Auto pentru Deplasarile in Strainatate), Asigurarea Medicala de Calatorie in Strainatate, Asigurarea Locuintelor pentru persoane fizice", spun oficialii companiei.
Oricine acceseaza site-ul poate calcula online costurile unei asigurari Casco - avarii si furt - prin intermediul Caculatorului Casco pus la dispozitie gratuit. "Colaboram cu cele mai importante societati de asigurare din Romania: Allianz Tiriac Asigurari , Omniasig, Generali Asigurari, Asiban, BCR Asigurari, BT Asigurari, Unita si nu numai", au mai spus reprezentantii Asigur.com.

Modalitatea de incheiere online a politelor de asigurare este simpla: clientul alege tipul de asigurare dorit, introduce datele necesare incheierii politei de asigurare, plateste politele de asigurare prin una dintre cele 3 metode (direct cu cardul bancar prin sistemul securizat Gecad ePayment sau Ordin de Plata direct in contul societatii de asigurare) si primeste prin curier rapid polita de asigurare la domiciliu sau la birou in maxim 48 de ore.

"Apreciem o crestere constanta a utilizatorilor de internet in Romania si implicit a celor care vor folosi si folosesc serviciile furnizate online. Credem ca este o opotunitate pentru oricine este interesat de a compara ofertele de asigurare ale principalelor societati de asigurare din piata. Inca de la lansarea site-ului www.asigur.com am avut surpriza sa constatam un interes deosebit a consumatorului pentru acest gen de servicii. Ne axam in principal pe calitatea oferita clientului precum si pe onestitatea relatiei directe cu acesta", a declarat Dan Ciceu, Branch Manager Asigur.com.

Smart Financial

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 830 ori