Udrea sare la Alin Burcea: In doi ani la MT, a reusit sa-si ridice un bloc la Neptun

Joi, 02 Iulie 2009, ora 17:49
4446 citiri
Udrea sare la Alin Burcea: In doi ani la MT, a reusit sa-si ridice un bloc la Neptun

Elena Udrea a spus, joi, ca patronul Paralela 45, Alin Burcea, a reusit in doi ani de zile, cat a fost secretar de stat la Ministerul Turismului,doar sa-si construiasca un bloc de apartamente in Neptun, ministrul raspunzand astfel la acuzatiile ca foloseste banii de promovare pe actiuni de imagine.

"Ma bucura faptul ca i-am dat ocazia domnului Alin Burcea (vicepresedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism si patron al agentiei Paralele 45, n.r) sa identifice cateva dintre problemele turismului romanesc, lucru pe care nu a reusit sa il faca, din pacate, timp de doi ani, cat a fost secretar de stat la Ministerul Turismului.

Este dificil sa luam in considerare expertiza sa in dezvoltarea turismului, atata timp cat tot ce a realizat ca urmare a mandatului pe care l-a avut a fost sa isi construiasca un bloc de apartamente in centrul statiunii Neptun", a declarat ministrul turismului, Elena Udrea, care spera ca va continua colaborarea cu ANAT, "chiar daca aceasta asociatie reprezinta 844 dintr-un total de 3087 de agentii de turism care functioneaza in Romania".

Udrea ii atrage atentia lui Burcea ca numarul de turisti prezenti pe litoral de 1 Mai si de Paste avansat de minister este preluat din comunicatele oficiale ale Jandarmeriei, Politiei, Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism si Asociatiei de Promovare Turistica Dobrogea-Litoral.

"Avand in vedere ingrijorarea pe care dl. Burcea si-a exprimat-o fata de promovarea turismului, cred ca in aceasta perioada ar fi de mare folos ca agentia pe care o are sa faca reclama litoralului romanesc, de exemplu, si nu unor destinatii precum Antalya, Mallorca, Barcelona, Coasta de Azur, Rodos, Paralia Katerini, Paris sau Bulgaria", a adaugat ministrul.

Vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Alin Burecea, a declarat joi in cadrul unei conferinte de presa ca ministrul Turismului, Elena Udrea, este mai preocupata de actiunile de imagine decat de promovarea concreta a Romaniei ca destinatie turistica.

"E bine sa fii preocupat si de actiunile de imagine, nu stiu daca de imaginea ta sau a Romaniei insa turismul romanesc are nevoie de masuri de promovare clare, concrete si simple. Noi avem nevoie de alte lucruri, nu de semnarea unui protocol cu rusii care sa aduca turisti in tara in 2010-2011. Criza este acum, nu in 2015", a declarat vicepresedintele ANAT, Alin Burcea.

Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin...
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, o versiune simplificată a modelelor de inteligență artificială, adaptată pentru dispozitive cu putere de procesare redusă, precum smartphone-urile și...
#udrea, #burcea, #paralela, #45 , #stiri Alin Burcea