Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Targul de Turism s-a mutat in primavara

Targul de Turism s-a mutat in primavara
Targul de Turism a fost mutat din toamna in primavara, a declarat marti Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, in cadrul unei conferinte de presa. Organizatorii - patronatele, Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Complexul expozitional Romexpo - au decis ca acesta manifestare sa fie mutata din octombrie in 29 martie -1 aprilie 2007 pentru o mai buna eficientizare a acestei manifestari.

"Editia din primavara anului viitor se va suprapune cu Targul International de Bunuri de Consum TIBCO si va fi organizata pe tematici sectoriale" a declarat George Cojocaru presedinte director general al Romexpo.

Prima zi a targului va fi dedicata "specialistului in turism". Organizatiile patronale vor veni cu activitati conexe - programe de conferinte si seminarii. "Dorim sa schimbam conceptul si vom integra manifestarile targurilor nationale cu targuri judetene. Astfel, in perioada 4-6 mai 2007, va avea loc prima editie a targului de turism Bucuresti", sustine Gheorghe Fodoreanu presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism. Targul de Turism Bucuresti va fi organizat de ANAT Euroregiunea Bucuresti si se va desfasura in parcul Izvor din Capitala.

"Am ales aceasta locatie deoarce este foarte aprope de centrul geografic al Capitalei, are un bun acces din toate cartierele cat si numeroase posibilitati de parcare", afirma Alin Burcea presedintele ANAT Euroregiunea Bucuresti.

Targul se va intinde pe o suprafata de 2.000 mp si ofera posibilitatea prezentarii celor mai interesante oferte de turism.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 879 ori