Alin Burcea: Cu noile masuri de TVA din turism, 2015 va fi mult mai bun

Miercuri, 17 Decembrie 2014, ora 11:33
2253 citiri
Alin Burcea: Cu noile masuri de TVA din turism, 2015 va fi mult mai bun
Foto: Alin Burcea (Arhiva personala)

Paralela 45, tour-operator general si cel mai mare producator de circuite din Romania, atinge cifra de afaceri de 40 milioane euro la finalul anului 2014, anuntand astfel o crestere de 15% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Iar pentru 2015 afacerile din turism au o noua perspectiva, crede Alin Burcea, Presedinte Paralela 45.

"Cresterea din acest an a venit pe de-o parte pe fondul extinderii numarului de agentii cu cele de la Chisinau, Tulcea si Satu Mare, dar si a numarului de destinatii si chartere, toate acestea oferindu-ne confortul unei cresteri constante.

In 2014, am ales sa adaugam diversitate ofertei, mizand pe experienta anilor trecuti, dar si pe capacitatea noastra de a deschide drumuri catre noi destinatii.

Am depasit 100 de circuite in portofoliu, iar anul acesta au mers foarte bine destinatiile exotice, circuitele in Africa Neagra si Asia Centrala, dar si sejururile in Aqaba.

Pot spune ca sunt multumit de 2014, piata de turism s-a mai dezamortit, iar acum odata cu noile masuri privind TVA-ul din turism ne asteptam la un 2015 mult mai bun.

Va fi un an cu totul special pentru noi, intrucat Paralela 45 implineste 25 de ani", explica Alin Burcea.

Paralela 45 este singura agentie de turism care ofera o paleta de peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre ele in exclusivitate si cu plecari din marile orase ce dispun de aeroport.

In 2014 agentia a primit doua premii Superbrands, statut recunoscut drept un pilon de comparatie pentru brandurile de succes, precum si "The most trusted brand 2014", premiu castigat pentru a sasea oara consecutiv la categoria Agentii de Turism, in cadrul studiului de piata realizat asupra consumatorului roman de revista Reader's Digest.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#afaceri turism 2015, #Paralela 45 crestere afaceri, #crestere afaceri turism, #TVA turism 2015 , #Paralela 45