Antonescu: Ponta este propunerea noastra pentru premier

Luni, 10 Decembrie 2012, ora 15:35
1507 citiri
Antonescu: Ponta este propunerea noastra pentru premier

Uniunea Social Liberala este gata pentru convocarea noului Parlament, propunerea clara pentru toata lumea fiind Victor Ponta pentru functia de prim-ministru, a declarat, luni, presedintele PNL, Crin Antonescu, copresedinte USL.

"USL, care detine o majoritate categorica in Parlament, conform votului de ieri, are o propunere clara, pe care toata lumea a cunoscut-o inainte de vot, in legatura cu care in cunostinta de cauza cetatenii s-au dus la vot - propunerea ca Victor Ponta sa fie prim-ministru, propus, sustinut de USL. Il vom prezenta si la consultarile cu presedintele. (...)

Nu e loc de alte combinatii. In fata acestui vot masiv, Victor Ponta sa fie desemnat prim-ministru. (...) Asteptam decizia de convocare a noului Parlament. (...) Noi suntem gata, in momentul in care toate rezultatele vor fi cunoscute oficial, pana la detaliu, si validate de BEC, suntem gata pentru convocarea Parlamentului", a precizat Crin Antonescu.

Potrivit datelor partiale prezentate de Biroul Electoral Central dupa numararea a 95,83% dintre voturile romanilor, USL obtine 58,61% pentru Camera Deputatilor si 60,08% pentru Senat.

#Crin Antonescu declaratii premier, #Antonescu declaratii alegeri, #Antonescu Ponta premier , #Stiri Alegeri Parlamentare 2012