Alegeri parlamentare 2012: Cum se promoveaza liderii ARD in retelele sociale

Miercuri, 21 Noiembrie 2012, ora 18:25
1642 citiri
Alegeri parlamentare 2012: Cum se promoveaza liderii ARD in retelele sociale

Formatiunea politica ARD si liderii ei, Vasile Blaga si Mihai-Razvan Ungureanu, au o prezenta redusa pe Internet, un mediu pe care independentul Nicusor Dan, atunci cand a candidat la Primaria Capitalei, l-a folosit cu succes.

Pagina oficiala a ARD pe Internet poate fi gasita la adresa aliantaromaniadreapta.eu. La ora redactarii acestui articol, pagina fusese recomandata pe Facebook de 388 de ori.

Formatiunea politica are cont de Twitter (@ARD_EU), urmarit de 100 de utilizatori. In ceea ce priveste canalul YouTube, acesta are 10 abonati.

Pe Facebook, ARD promoveaza o pagina folosita pentru a afisa continut video. Pagina are putin peste 4.000 de like-uri.

Ce canale online folosesc liderii ARD

Mihai Razvan Ungureanu are o pagina oficiala de Facebook, unde a strans peste 10.500 de like-uri. Pagina a fost creata la inceputul lunii iulie 2012 si prezinta evenimentele publice la care a participat Mihai Razvan Ungureanu.

In sectiunea "Despre" (About) a paginii de Facebook, adresa de e-mail la care poate fi contactat Ungureanu este furnizata de serviciul gratuit de mesagerie Google Gmail.

Pe pagina oficiala a ARD, Mihai-Razvan Ungureanu are doar pagina de Facebook. Ungureanu nu are cont de Twitter, nu are blog si nici canal de YouTube. Totusi, exista un cont cu numele sau, dar nu este confirmat si nu are niciun abonat.

Nici colegul sau de alianta, Vasile Blaga, nu are cont de Twitter sau canal Youtube. Blaga are doar cont personal, unde are 774 de prieteni.

Theodor Stolojan, unul dintre oamenii politici cei mai cunoscuti din cadrul ARD, are un website personal de prezentare, fara sectiune de blog. Stolojan nu are cont pe Twitter si nici de Facebook.

#alegeri parlamentare 2012, #pagina Facebook Vasile Blaga, #pagina Facebook Ungureanu, #lideri ARD social media , #Stiri Alegeri Parlamentare 2012