Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Interamerican Pensii dispune de o forta de vanzari de 12.000 agenti de marketing

Interamerican Pensii dispune de o forta de vanzari de 12.000 agenti de marketing

Interamerican Pensii, parte componenta a grupului Interamerican Romania, a atras 12.000 agenti de marketing care vor semna contracte pentru pensii private obligatorii din 17 septembrie, a anuntat joi compania.

"Am recrutat peste 12.000 de agenti de marketing pentru propria noastra forta de vanzari si am semnat contracte de colaborare cu parteneri externi, care ne vor sustine in realizarea obiectivelor propuse", a declarat presedintele Interamerican Romania Group, Frans van der Ent.

El a amintit ca InteramericanPensii tinteste intre 10% si 15% din piata pensiilor private obligatorii.

Arbitrul pensiilor private a autorizat pe 28 august fondul de pensii private obligatorii Interamerican (Interamerican Fond de Pensii SA) alaturi de alte cinci fonduri de pensii pe pilonul II, printre care OTP (administrat de OTP Fond de Pensii SA), BRD (administrat de BRD Fond de Pensii SA), AIG (AIG Fond de Pensii SA) si Prima Pensie (administrat de Prima Pensie - Fond de Pensii SA).

Alte fonduri care au primit aprobare din partea comisiei pensiilor private sunt: Pensia Viva (administrat de Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat), AZT Viitorul Tau (administrat de Allianz-?iriac Pensii Private Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat si a Fondurilor de Pensii Facultative), ING (ING Fond de Pensii), Aripi (Generali Fond de Pensii) si Vital (BT Aegon Fond de Pensii).

Aderarea participantilor la un fond de pensii pe pilonul II va incepe la 17 septembrie si va dura patru luni. Dupa aceasta perioada, cei care nu au optat pentru un fond de pensii vor fi distribuiti in mod aleatoriu catre fondurile autorizate, pe baza unui sistem informatic, potrivit CSSPP.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 978 ori