Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

AIG Life Romania si-a dublat castigul brut anul trecut, la 62 milioane lei

AIG Life Romania si-a dublat castigul brut anul trecut, la 62 milioane lei

AIG Life Asigurari Romania a anuntat pentru anul trecut un profit brut de 62 milioane lei (16,8 milioane euro), dublu fata de 2007, pe fondul cresterii veniturilor cu 30%, pana la 286 milioane lei, a anuntat joi compania.

In 2007, compania a obtinut un profit brut de 30,93 milioane lei, la venituri de 219,7 miioane lei. Compania a precizat ca profitul a fost sustinut anul trecut de gestionarea eficienta a costurilor operationale.

Cresterea veniturilor s-a realizat pe fondul diversificarii modalitatilor de distributie a produselor. Compania si-a extins reteaua proprie de vanzari in 2008, strategie ce a fost continuata si in ianuarie-februarie 2009. AIG Life Asigurari Romania isi distribuie produsele si prin retele partenere ale brokerilor independenti, dar si prin alte canale.


"Una din importantele prioritati ale companiei pentru viitorul apropiat este sa extinda linia de produse din clasa asigurarilor de sanatate", a spus directorul general al companiei, Theodor Alexandrescu, citat in comunicat.


La 31 ianuarie 2009, marja de solvabilitate asigurata era de cinci ori mai mare decat valoarea minima necesara, iar nivelul de lichiditate a companiei era de zece ori mai mare decat cerintele minime legale, a mai anuntat compania. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1267 ori
Citeste mai multe despreprofit companie lichiditate