Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

AIG Life Asigurari devine Alico Asigurari Romania

AIG Life Asigurari devine Alico Asigurari Romania

Societatea de asigurari AIG Life Asigurari Romania devine Alico Asigurari Romania, prin preluarea numelui actionarului majoritar, American Life Insurance Company (Alico), a declarat miercuri directorul general al companiei, Theodor Alexandrescu, informeaza NewsIn.

El a precizat ca procesul de preluare a numelui se reflecta doar asupra denumirii companiei, urmand sa fie mentinute structurile acesteia, echipa de management si strategia.

Din punct de vedere al profilului de business, vor fi pastrate structura si specializarea pe segmentul de asigurari de viata, in special pe produse garantate, strategia financiara si de investitii, portofoliul de produse, modalitatea de administrare si canalele de distributie.

Odata cu preluarea noului nume, si societatea AIG Fond de Pensii, al carei actionar majoritar este Alico Asigurari, va deveni Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat, ce opereaza pe pilonul II de pensii private.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1619 ori
Citeste mai multe despreaig life asigurari alico asigurari