AIG a inceput procesul de redenumire

Luni, 23 Martie 2009, ora 10:16
1542 citiri
AIG a inceput procesul de redenumire

American International Group (AIG), gigantul asigurarilor salvat de la faliment de guvernul SUA prin ajutoare de stat de aproape 180 miliarde dolari, a inceput in week-end procesul de redenumire a operatiunilor profitabile prin schimbarea insemnelor de la un birou din New York in AIU Holdings Ltd.

Un purtator de cuvant al grupului a declarat, luni, ca sigla uriasa "AIG" de la intrarea in birourile diviziei de asigurari de proprietate si de accident, situate in centrul Manhattan-ului, a fost inlocuita in week-end cu un panou "AIU Holdings Ltd", precizeaza Mediafax.

Masura, cu caracter simbolic pentru procesul amplu de restructurare prin care trece gigantul financiar, are ca scop "distingerea diviziilor bine capitalizate de grupul AIG", a aratat un alt reprezentant al asiguratorului.

Birourile redenumite se regasesc in apropierea sediului central al AIG, marcat numai printr-o placuta gravata cu denumirea "American International Building". AIG va incerca sa vanda aceasta cladire, pentru a obtine o parte din fondurile necesare rambursarii ajutoarelor de stat.

Directorul general al AIG, Edward Liddy, a declarat miercuri, in cadrul unor audieri din Congresul Statelor Unite, ca "numele AIG a fost atat de profund ranit si degradat incat va trebui, probabil, sa il schimbam".

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aig, # proces redenumire, # cladire, # birouri, # sediu , #stiri AIG