Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

AIG a afisat pierderi de 8,9 miliarde dolari pentru T4

AIG a afisat pierderi de 8,9 miliarde dolari pentru T4

American International Group (AIG) a afisat vineri o pierdere de 8,9 miliarde dolari pentru trimestrul al patrulea din 2009 si a avertizat ca ar putea avea nevoie de ajutoare publice suplimentare, informeaza NewsIn.

Grupul are de rambursat deja ajutoare guvernamentale in valoare de 182,3 miliarde dolari.

Asiguratorul a precizat ca, fara un sprijin guvernamental suplimentar, "in viitor ar putea fi pusa la indoiala capacitatea AIG de a continua".

AIG, care este detinuta de guvern in proportie de aproape 80%, a raportat o pierdere trimestriala ajustata de 7,2 miliarde dolari, dupa o pierdere ajustata de 38,5 miliarde dolari in aceeasi perioada din 2008.

Pe segmentul de asigurari de viata, AIG asteapta o recuperare treptata a vanzarilor in 2010-2011, in timp ce vanzarile de asigurari de viata cu componenta investitionala vor continua sa ramana slabe, din cauza problemelor intampinate de AIG la retelele de distributie.

AIG poarta in continuare discutii pentru a vinde American Life Insurance catre compania MetLife, tranzactia fiind amanata din cauza unor probleme privind impozitarea. 

 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1394 ori
Citeste mai multe despreaig pierderi asigurari