Care sunt cele mai bune oferte de Craciun

Luni, 20 Decembrie 2010, ora 16:40
2900 citiri
Care sunt cele mai bune oferte de Craciun

Cei care nu au cumparat inca pachete turistice pentru petrecerea Craciunului pot profita de oferta agentiilor alese pentru toate gusturile, indiferent ca preferati un Craciun traditional romanesc, unul mai exotic, intr-o tara calda sau va tenteaza atmosfera specifica acestei sarbatori din statele europene.

Putin mai scumpa este oferta Vilei Piatra Soimului, de trei stele, din cartierul Cumpatu al orasului Sinaia. Costul unui concediu de trei nopti in perioada 23 – 26 decembrie se ridica la 362 lei de persoana. In tarif sunt incluse trei nopti de cazare in camera dubla, mic dejun de tip bufet suedez si dejunul traditional in prima zi de Craciun.

In cazul in care preferati sa petreceti Nasterea Domnului tot in Sinaia, dar la cota 1400, trebuie sa stiti ca hotelul construit la aceasta altitudine mai are locuri libere.

Trei nopti de cazare cu mic dejun, cina festiva in seara de Craciun si multe alte surprize promise de hotelieri costa 450 lei/persoana.

Puteti ajunge la "Hotelul Cota 1400" fie cu masina proprie fie cu telecabina din statiunea Sinaia.

La fel de frumos poate fi concediul din Bran. Pensiunile care mai au locuri vacante percep un tarif de aproximativ 470 euro/persoana pentru trei nopti de cazare, cu demipensiune si masa festiva de Craciun, potrivit datelor publicate pe infoturism.ro.

Un Craciun la Baile Felix costa mai putin, aproximativ 450 lei de persoana, pentru acelasi numar de nopti, in perioada 24 – 27 decembrie. Turistii care aleg aceasta oferta vor beneficia de servicii de masa in sistem “fisa cont”, in valoare de 30 lei/zi/persoana.

O oferta cu siguranta pe placul celor mici dar costisitoare pentru adulti reprezinta “Craciun in tara lui Mos Craciun". Aceasta presupune patru nopti de cazare la unitati clasificate la patru stele, transport inclus cu avionul, pana in Rovaniemi, in Laponia.

“Trimisii Mosului” ii vor intampina pe turisti pe aeroportul Henri Coanda ii vor conduce apoi de la aeroportul Rovaniemi catre hotel. Micutii vor putea lua parte la o serie de excursii incluse in pret, dar si vor putea alege dintr-un numar semnificativ de alte activitati speciale, neincluse in pret. Acesta se ridica la 1749 euro/persoana.

Printre excursiile optionale se numara "Safari la lumina lunii pe snowmobile", cu o durata de 2 ore si jumatate, "Vizita la o ferma de husky" sau "Seara de Craciun", care inseamna de fapt excursie la "Casa lui Mos Craciun", impodobirea bradului de Craciun, plimbare cu sania trasa de reni si ceremonia traversarii cercului polar.

Daca Laponia este prea departe si prea scumpa, puteti opta pentru o tara europeana si in special pentru acelea care au devenit renumite pentru pietele de Craciun organizate.

Austria si  Cehia sunt principalele tari faimoase pentru Pietele de Craciun amenajate in capitale, dar Budapesta a inceput sa isi cucereasca proprii fani.

Un concediu de patru nopti in Viena, cu mic dejun, la un hotel de patru stele, in perioada 23 decembrie – 27 decembrie costa 165 euro/persoana. Transportul nu este asigurat. Intercicy Hotel Wien se afla in apropierea garii Westbahnhof.

In Praga se afla o Piata de Craciun la fel de renumita precum cea din Viena. In capitala Cehiei puteti ajunge apeland la ofertele agentiilor de turism, care propun numeroase pachete, la preturi incepand de la 40 euro/persoana. Sejurul are o durata de cel putin patru nopti, dar transportul se face cu autocarul.

Agentiile nu i-au uitat nici pe cei care doresc sa petreaca sarbatorile de iarna pe plaja, la temperaturi ridicate, bucurandu-se de soare.

Pentru un concediu de sapte nopti, in intervalul 20 – 27 decembrie, cu transport inclus si regim all inclusive, in Maldive, in complexul Meeru Island Resort, de patru stele, turistii trebuie sa plateasca 1699 euro/persoana.

Hotelul Meeru Island este inconjurat de o laguna superba, inconjurat de plaje albe si insorite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#oferte, #craciun, #turisti, #concediu , #stiri Aeroportul Henri Coanda