Boc: Proiectul Nabucco este eficient economic

Luni, 13 Iulie 2009, ora 08:54
1442 citiri
Boc: Proiectul Nabucco este eficient economic

Premierul Emil Boc a declarat luni, la Aeroportul "Henri Coanda" inainte de a pleca spre Ankara pentru a participa la Summitul interguvernamental privind proiectul Nabucco, ca acest proiect este eficient din punct de vedere economic si mai putin costisitor decat alte initiative promovate in regiune, precizeaza NewsIn.

Prin modificarile aduse textului in sedinta de Guvern, premierul Emil Boc a fost mandatat sa semneze Acordul din partea Romaniei, in locul presedintelui Traian Basescu.

"Acordul interguvernamental privind proiectul Nabucco va fi semnat in numele Romaniei de catre premierul Emil Boc, conform memorandumului aprobat in sedinta Executivului", a declarat Muntean.

Guvernul s-a reunit duminica in sedinta extraordinara, incepand cu ora 21:00, pe tema proiectului Nabucco, in contextul in care premierul Emil Boc participa luni, la Ankara, la ceremonia semnarii Acordului interguvernamental pentru construirea gazoductului Nabucco si a Declaratiei politice comune a celor cinci state angajate in proiect.

Acordul interguvernamental
va fi semnat si de catre reprezentantii Austriei, Bulgariei, Ungariei si Turciei.

#acord, #basescu, #boc, #nabucco, #premier, #proiect , #stiri Aeroportul Henri Coanda