Zvonul ca PSD si-ar aduce premier de la Bruxelles, dezmintit: Daca mi s-ar face o astfel de propunere, as refuza-o

Miercuri, 26 Octombrie 2016, ora 16:35
692 citiri
Zvonul ca PSD si-ar aduce premier de la Bruxelles, dezmintit: Daca mi s-ar face o astfel de propunere, as refuza-o
Foto: Facebook/Sorin Moisa

Europarlamentarul Sorin Moisa a dezmintit zvonul aparut miercuri in presa, potrivit caruia PSD ar urma sa il propuna premier.

Social democratul sustine ca nu a avut loc o astfel de discutie si, chiar daca i s-ar propune sa fie nominalizarea PSD pentru functia de prim-ministru, dupa alegerile din iarna, ar refuza oferta.

"Primul lucru de stiut este acesta: o astfel de discutie, cu mine, nu a avut loc. Dar si daca o astfel de propunere ar fi facuta, as refuza-o. Si vreau sa va explic de ce", a scris pe Facebook Sorin Moisa.

Europarlamentarul a aratat ca, in opinia sa, un partid trebuie sa propuna ca prim-ministru o persoana cunoscuta, iar el este "inca cvasi-necunoscut in partid", ca sa nu mai vorbim de opinia publica.

"Alegerea pentru Prim Ministru a unui partid trebuie sa fie o persoana in mod rezonabil cunoscuta atat de partidul insusi, cat si de opinia publica. Altfel, procesul democratic este vidat de substanta lui cea mai pretioasa: alegerea asumata, investitia cu ...citeste mai departe despre "Zvonul ca PSD si-ar aduce premier de la Bruxelles, dezmintit: Daca mi s-ar face o astfel de propunere, as refuza-o" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sorin Moisa premier PSD , #Stiri Administratie