Zonele din Romania in care numarul cazurilor de COVID-19 a explodat in ultimele zile

Vineri, 26 Iunie 2020, ora 15:25
755 citiri

Numarul cazurilor noi de teste pozitive COVID-19, raportate vineri, pentru 24 de ore, este de 411, la nivelul intregii tari. Este pentru a doua zi consecutiva, in aceasta saptamana, cand numarul a trecut de 400 de cazuri inregistrate intr-o zi. Joi au fost raportate 460 de cazuri noi.

Bilantul total al imbolnavirilor din Romania a ajuns la 25.697, iar cel al deceselor la 1.579, cu 14 mai multe fata de raportul de miercuri. 18.181 de pacienti s-au vindecat. La Terapie Intensiva mai sunt 186 de pacienti.

Judetul Prahova este pe primul loc in tara la numarul de noi imbolnaviri cu noul coronavirus dupa ce 67 de teste au fost pozitive, in ultimele 24 de ore.

Urmeaza judetul Arges, unde, in ultimele 24 de ore, au fost confirmate 62 de noi cazuri. NUmarul total de cazuri de COVID-19 inregistrate in Arges, pana acum, este de 704, conform datelor oferite de Grupul de Comunicare Strategica.

In judetul Brasov s-au inregistrat, in ultimele 24 de ore, 32 de noi cazuri de COVID-19, numarul total de pacienti inregistrati pana acum fiind de 1.351.

Urmeaza judetul Iasi, unde, in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate 20 de noi cazuri de imbolnaviri cu noul coronavirus.

In Bucuresti, in ultimele 24 de ore, s-au inregistrat 63 de noi cazuri de COVID-19.

In acelasi timp, tot in ultimele 24 de ore, in cinci judete din tara nu a fost inregistrat niciun caz nou de COVID-19. Este vorba despre judetele Timis, Tulcea, Satu Mare, Arad si Alba. ...citeste mai departe despre "Zonele din Romania in care numarul cazurilor de COVID-19 a explodat in ultimele zile" pe Ziare.com

Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
Un gigant francez închide o fabrică din Polonia și o mută în România. E vorba de peste 400 de locuri de muncă
Un gigant francez închide o fabrică din Polonia și o mută în România. E vorba de peste 400 de locuri de muncă
Producătorul francez de anvelope Michelin, cu afaceri anuale de aproape 30 miliarde euro, va închide fabrica de anvelope pentru camioane grele din Polonia, de la Olsztyn, unde lucrează...
#coronavirus, #covid, #epidemie, #pandemie, #Romania, #judete, #bolnavi , #Stiri Administratie