Ziua Limbii Romane: Sarbatorim inca de duminica - targuri de carte, mese rotunde

Duminica, 30 August 2015, ora 11:43
1051 citiri
Ziua Limbii Romane: Sarbatorim inca de duminica - targuri de carte, mese rotunde
Foto: Arhiva Ziare.com

Targuri de carte, mese rotunde, recitaluri de poezie, expozitii si ateliere constituie evenimentele prin intermediul carora va fi sarbatorita in Capitala Ziua Limbii Romane - 31 august.

Duminica, vor fi organizate, in Parcul Titan din Capitala, o serie de evenimente, editia din acest an fiind dedicata scriitorului Lucian Blaga, de la a carui nastere se implinesc 120 de ani.

De la ora 11,00, Centrul Cultural Casa Artelor si Primaria sectorului 3 pun la dispozitie hamace si balansoare pentru cei care "vor sa isi acorde un ragaz pentru citit in parc", precum si pentru cei care doresc sa cumpere carti semnate de autori romani, propuse de zece edituri de prestigiu din tara.

"Ora de Limba Romana" incepe la ora 12,00, scriitorii Doina Rusti si Ioan Grosan, impreuna cu prof.univ.dr. Silviu Angelescu, urmand sa sustina ateliere in care vor initia un dialog deschis cu publicul.

Incepand cu ora 18,00, muzica veche romaneasca este adusa in parc de Orchestra MundiColour (solista Ana ...citeste mai departe despre "Ziua Limbii Romane: Sarbatorim inca de duminica - targuri de carte, mese rotunde" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ziua Limbii Romane, #Ziua Limbii Romane 2015 , #Stiri Administratie